Sagli Almar (Kaldblods traver)
578001020150385
- Farge: Svart
- Årgang: 2015
- Alder: 10 år
- Kjønn: Vallak
- Eier: Runar Hagen & Petter Hagen, SILJAN
- Oppdretter: May Kristin S. Hagen & Runar Hagen, SILJAN
- Starter: 13
- 1. plass: 0
- 2. plass: 0
- 3. plass: 2
- Plassering: 6
- Volte: (5)33,4M
- Auto:
- Premier: kr 20 500
Karriere
Starter 2020
Kusknavn | Banenavn | Dato | Løp | Dist. | Spor | Prog.nr. | T | Tid | Plas. | R | G | Odds | Premie kr. | Sko | Vogn | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Johan Herbjørn Undem (T) | Klosterskogen Travbane | 04 | 2/2100 | 2 | 2 | 34,7 | 5 | 151 | 3000 | 3 000 | ||||||
Johan Herbjørn Undem (T) | Klosterskogen Travbane | 01 | 7/2100 | 7 | 7 | 33,4 | 5 | 164 | 2000 | 2 000 | ||||||
Johan Herbjørn Undem (T) | Klosterskogen Travbane | 04 | 3/2100 | 3 | 3 | STR | - | 0 | 0 | 0 | ||||||
Johan Herbjørn Undem (T) | Sørlandets Travpark | 01 | 1/2140 | 1 | 1 | 33,6 | 3 | 191 | 4000 | 4 000 | ||||||
Johan Herbjørn Undem (T) | Jarlsberg Travbane | 02 | 11/2100 | 11 | 11 | 34,4 | 0 | 1202 | 0 | 0 | ||||||
Tom Erik Solberg (T) | Jarlsberg Travbane | 08 | 2/2120 | 2 | 7 | 36,1 | 5 | 340 | 2000 | 2 000 |
Viser 1 til 6 av totalt 6 rader
Status
Siste godkjente vaksinasjon: | Siste registrerte vaksinasjon: |
---|---|
Siste starter
Bane: | Dato: | Poeng: | Gjenstående prioritet trav: | 0 | |
---|---|---|---|---|---|
Jarlsberg Travbane | 0 | Gjenstående prioritet montè: | 0 | ||
Sørlandets Travpark | 105 | Halvrad sulkyløp | 0 | ||
Klosterskogen Travbane | 35 | Halvrad montè: | 0 | ||
Klosterskogen Travbane | 45 | Importdato: | |||
Sørlandets Travpark | 0 | Eksportdato: | |||
Totalt: | 185 | Død dato: |
Innskuddsløp
Norsk Travderby, kaldblodshester
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.01.2017 | Strøket | Bjerke Travbane |
Norsk Travkriterium, kaldblodshester
Termin | Strykningsfrist | Status | Bane |
---|---|---|---|
1 | 31.01.2016 | Strøket | Bjerke Travbane |
Stamtavle
Avlsindeks: 112Utstilling
Årstall | Sted | Klasse | Resultat | Kvalitet | Detaljer |
---|