Bli hesteeier

Den sitrende følelsen når oppløpskampen starter og den hyggelige hobbyen som gir deg glede og energi! Opplev samspillet med hesten og bli hesteeier! 

Klasseløpsauksjon

Klasseløpsauksjon avholdes fra tirsdag 3. september til lørdag 7. september som en hybridauksjon. 110 spennende åringer er påmeldt til årets auksjon, nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver!

Klasseløpsauksjon

Bli med og ta del i travsporten som hesteeier!

Alle som eier hest kjenner den - den gode følelsen av å omgås hesten sin og den sitrende følelsen når starten går i et travløp. Det å eie travhest er en mangfoldig hobby og lidenskap. For mange mennesker er dette nettopp den lidenskapen som bidrar til det lille ekstra i hverdagen, enten det er som hesteeier alene eller sammen med andre. 

I dag finnes det ulike måter å eie travhest på. Noen ønsker å trene hesten selv, mens andre trives med å være i et andelslag og la hesten bli trent av en profesjonell trener. Mulighetene er mange! I dag eies hester av familier, venner og bedrifter. Felles for dem alle er gleden ved å omgås hest, med travløpets spenning som en ekstra drivkraft.  

Spørsmål?

Har du spørsmål om det å bli eier av en travhest? Det Norske Travselskap står klare til å hjelpe deg!