Veterinær

 • Jeg har spørsmål om VetApp, hvem kontakter jeg?

  Har du spørsmål om VetApp, innlogging, ny bruker, feilmeldinger, eller andre henvendelser?
  Send en epost til Miriam Strand

  Har du glemt passordet ditt?
  Hvis du har glemt passordet ditt trykker du på «Innlogging for veterinær». Under «Logg inn» står det «Glemt passord». Trykk på denne knappen, deretter legger du inn brukernavn (ditt mobilnummer), fødselsdato og mobilnummeret en gang til. Trykk deretter på «Generer passord». Etter kort tid vil du få tilsendt en sms med nytt passord som du benytter for å logge inn. Brukernavnet er fremdeles ditt mobilnummer.

  Gjelder henvendelsen feilregistrering av vaksiner, vaksiner som er lagt inn i feil rekkefølge eller på feil dato, registrering av feil vaksinetype, e.l.?
  Send epost til

  Merk at noen dagers behandlingstid må påregnes.

 • Hvordan ta i bruk VetApp til vaksineregistrering?

  Alle veterinærer med norsk autorisasjon kan søke om å få tilgang til vaksineregistrering i VetApp
  Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt søknadsskjema, samt sørge for at du er oppdatert på DNTs til enhver tids gjeldende Antidopingreglement, Forbuds- og karenstidsbestemmelser, samt DNTs Vaksinebestemmelser.

  Veterinær med midlertidig lisens
  Veterinærer med midlertidig veterinærlisens/autorisasjon vil få inndratt tilgangen til VetApp når den midlertidige lisensen utløper. For å få ny tilgang ved fornyet lisens må det sendes en epost til DNTs kontaktperson for VetApp med informasjon om autorisasjonsnummer.

  Gå til søknadsskjema for VetApp

 • Hvordan registrere vaksiner i VetApp?

  Når du som veterinær har mottatt innloggingsinformasjon kan du registrere vaksiner:

  • For å registrere vaksine på én enkelt hest trykker du på «Registrere vaksine». Søk opp hesten (man kan søke på hele eller deler av navnet) og trykk «Velg for vaksinering». Deretter velges korrekt dato (dagens dato kommer automatisk opp) og vaksinetype før man trykker på «Send».

  • Har du vaksinert flere hester samtidig hos samme trener, går det raskere å benytte «Stallvaksinering».
   Søk opp treneren (man kan søke på hele eller deler av navnet), velg dato (dagens dato kommer automatisk opp), velg vaksinetype på hver enkelt hest du har vaksinert samme dag, scroll opp igjen og trykk på «Send».

  • Vaksiner skal registreres både i hestens pass og i VetApp så raskt som mulig etter at vaksineringen er utført.

  • Hver kveld vil du motta en epost med oversikt over hvilke hester du har registrert vaksinasjon på via VetApp den dagen.

 • Jeg skal registrere flere vaksiner på samme hest

  I utgangspunktet skal vaksiner registreres fortløpende til DNT, men i noen tilfeller kan det være nødvendig å registrere flere av hestens vaksiner i VetApp samtidig, dersom dette ikke allerede er rapportert inn.

  Dersom man er nødt til å registrere flere vaksiner på samme hest i VetApp, er det viktig at disse legges inn i riktig rekkefølge med de eldste vaksinene først og nyeste vaksine til slutt.

  Dersom du ved en feil registrerer den nyeste vaksinen først og ønsker å legge inn en eldre vaksine, må du sende en epost til og be om at eldre vaksiner registreres.

  Eventuelle feilregistreringer (feil vaksinedato, feil hest som er registrert vaksinert, eller feil vaksinetype) skal meldes til snarest mulig.

 • Hvordan registrerer jeg vaksinasjon av ponni?

  Vaksinasjon av ponni

  På nåværende tidspunkt er det dessverre kun trav- og galopphester som ligger inne i systemet. VetApp kan derfor ikke benyttes for å registrere vaksiner på løpsponnier foreløpig.

  Send inn ponnivaksine på