Løpsbulletinen for mars og april

En ny løpsbulletin er ferdigstilt. Perioden innledes med finaler i Vinterserien V75 på Jarlsberg 2.mars. Her håper vi at deltagere fra hele landet vil kjempe om prestisje og gode premiekroner.

B. Gent L og Gunnar Eggen. 16. mars får sistnevnte sitt eget æresløp. Foto: hesteguiden.com

Videre går turen i V75-sammenheng til Forus den 9.mars, da «åpner» 1.kvalfiseringsrunde i Meeting 1 som har sine finaler på Jarlsberg lørdag 6.juli. Som kjent og benevnt tidligere så er det nå noen endringer i divisjonsgrensene, se side 2 i løpsbulletinen for nærmere beskrivelse av dette eller klikk her.

Klikk her for å laste ned løpsbulletinen. 

Lørdag 16.mars er det internasjonal V75-omgang på Bjerke, en omgang som har fått navnet «Battle Of The Vikings» og trolig blir det nok akkurat det – her ligger det potensiale for en høykvalitativ omgang med innslag fra hele Norden. Nyinnstiftede Gunnar Eggens Æresløp samt Jacob Meyers Pokalløp setter en ekstra spiss på dagen.

Varig Orkla Arena overtar stafettpinnen den 4.lørdagen i mars før Klosterskogen trommer sammen til sitt velkjente påsketrav lørdag 30.mars. I år med hele 13 løp på programmet herunder banens største profil-løp for året.

Forus, Momarken, Bergen og Bjerke utgjør arrangør-rekken av V75-løpsdager i april og det mangler ikke på godbiter for de aktive på disse løpsdagene heller. Lørdag 27.april blir det forhåpentligvis gjensyn med mange av de mer meritterte 3-åringene fra i fjor når både Kongepokalen for de 4-årige kaldblodshestene, samt DNTs Hoppechampionat(4-årige hopper) for begge raser avvikles på Bjerke.

De lokale vinterfinalene avvikles også i perioden medio mars til medio april, les mer her om kriteriene for å kunne være startberettiget i disse finalene.

I løpet av perioden er banene Klosterskogen, Momarken og Biri tilbake «på kartet» og forhåpentligvis vil enda flere løpshester dukke opp i programmene utover våren som følge av dette.

Til sist to linjer om løpstilbudet for 3-årige hester. Vi smyger litt forsiktig i gang med noen løp på Østlandet og Varig Orkla i april. Det er videre lagt en plan for løpstilbudet for de 3-årige hestene i mai og juni som vi tror skal kunne bidra til at 3-åringene får en sunn og naturlig utvikling og får et godt underlag for å kunne stå hele sesongen. Allerede nå kan vi dele informasjon om at det på Biri søndag 5.mai vil bli tilbud til 3-åringer av begge raser.

Løpsbulletinen for mai og juni planlegges publisert mandag 8.april.

Les også

Sport

Flott meny på Klosterskogen

Påsketravet på Klosterskogen markerer på mange måter overgangen fra vinter til vår i travsporten. Og lørdag er det et flott program som venter publikum.