Status:
Død
Patamon (Varmblods traver)
578001020195067
-
Farge:
Brun
-
Årgang:
2019
-
Kjønn:
Vallak
-
Eier:
Tom Andersen, VEAR Psevd: Team Single Malt
-
Oppdretter:
Tom Andersen & Claes Sjølin, VEAR
-
Starter:
2
-
1. plass:
1
-
2. plass:
0
-
3. plass:
0
-
Plassering:
0
-
Volte:
-
Auto:
(3)*16,1aM
-
Premier:
kr 16 000
Karriere
År |
Starter |
1. pl. |
2. pl. |
3. pl. |
Øvr. pl. |
Bestetid |
Innkjørt kr. |
2021 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
|
0 |
0 |
2022 |
1 |
1 |
0 |
0 |
0 |
16,1a |
16000 |
16 000 |
2024 |
1 |
0 |
0 |
0 |
0 |
17,3arg |
0 |
0 |
Starter
Status
Siste godkjente vaksinasjon: |
Siste registrerte vaksinasjon: |
|
|
Siste dato for tid innenfor tidskrav sulky: |
Monté: |
|
|
Bane: |
Dato: |
Poeng: |
|
Gjenstående prioritet trav: |
3 |
|
|
|
|
Gjenstående prioritet montè: |
0 |
|
|
|
|
Halvrad sulkyløp |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Halvrad montè: |
0 |
Jarlsberg Travbane |
|
360 |
|
Importdato: |
|
Jarlsberg Travbane |
|
0 |
|
Eksportdato: |
|
|
Totalt: |
360 |
|
Død dato: |
|
Champion Jarlsberg Grand Prix 2023
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.10.2020 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
2 |
30.06.2021 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
3 |
30.06.2022 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
4 |
31.01.2023 |
Betalt |
Jarlsberg Travbane |
Norsk Travderby, varmblods
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.05.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2022 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.03.2023 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Norsk travkriterium, varmblods
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.01.2020 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
2 |
31.01.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
3 |
31.05.2021 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
4 |
31.03.2022 |
Betalt |
Bjerke Travbane |
Prinsesse Märtha Louises Pokalløp 2022
Termin |
Strykningsfrist |
Status |
Bane |
1 |
31.10.2020 |
Betalt |
Biri Travbane |
2 |
31.03.2021 |
Betalt |
Biri Travbane |
3 |
30.09.2021 |
Betalt |
Biri Travbane |
4 |
30.04.2022 |
Betalt |
Biri Travbane |
Utstilling
Årstall |
Sted |
Klasse |
Resultat |
Kvalitet |
Detaljer |