Medlemsfordeler

Her får du oversikt over de medlemsfordelene som tilbys fra sentralforbundet DNT. Travlaget du er medlem av kan også ha sine medlemsfordeler lokalt. Sjekk også medlemsportalen Min Side for å se oversikt over medlemsfordelene eller kontakt travlaget ditt.

Heimer 

Heimer Logo til publisering.png

Heimer er eneimportør, grossist og leverandør av kjente merkevarer i hestesporten som Kerckhaert, Liberty, Diamond, Bucas, Absorbine, Life Data (Farriers Formula) Komperdell, Stubbs, Stübben Steeltec og ikke minst deres eget merke Heimer. Følg Heimer på deres Facebookside og Instagramkonto for siste nytt og gode tilbud.

Medlemmer av travlag får 15 % rabatt på alle kjøp hos Heimer via deres nettbutikk på www.heimer.no. Tilbudskode som benyttes ved kjøp er tilgjengelig under "Mitt medlemskap" i Min Side.

Bjerke Dyrehospital 

Bjerke Dyrehospital logo 3.png

Bjerke Dyrehospital er landets største og ledende private dyrehospital. Dyrehospitalet tilbyr spesialister på hest, 24 timers akuttvakt året rundt og ambulerende praksis i tillegg til klinikkvirksomhet. Bjerke Dyrehospital er hestenæringens egen klinikk, eiet av Det Norske Travselskap og Norsk Galopp. Les mer på dyrehospitalets nettside www.bjerkedyrehospital.no

Bjerke Dyrehopsital annonserer ulike fordeler for medlemmer av travlag. Ta kontakt direkte med dyrehospitalet for å sjekke nåværende fordeler og tilbud, eller følg med på travsport.no.

Thon Hotels

Thon Hotel.PNG

DNT har bedriftsavtale med Thon Hotel. Følg også med på travsport.no for gode tilbud på hotel-overnatting. Firmanavn og firmakode er tilgjengelig under "Mitt medlemskap" i Min Side. 

Tjenester hos DNT 

DNT150_skjerm_16-9_rgb.jpg

Medlemmer av travlag får egne priser på en rekke tjenester hos DNT. Skal du eksempelvis ut å reise med hesten din, gir DNT opp mot 50 % rabatt på bestilling av tollpapirer for reisen du skal ut på. Se oversikt over priser på tjenester hos DNT her og hvilke gode tilbud du som medlem får.

Bli medlem

Er du interessert i hest, travsport, organisasjonsarbeid eller ønsker du et sosialt og hyggelig miljø å være med i? Meld deg inn i et travlag! DNT har foreninger over hele Norge og vi ønsker deg velkommen som medlem!

  • Travsporten er et sosialt og hyggelig miljø
  • Travsporten har et spennende organisasjonsarbeid du kan bli en del av
  • Travsporten er en engasjerende sport med hesten i fokus
  • Travsporten har aktiviteter for to- og firbente i alle aldre
  • Travsporten har trenings-anlegg over hele landet
  • Travsporten har flere gode medlemsfordeler, både sentralt og lokalt