Ungdomssamling i oktober

Det Norske Travselskap, Norges Rytterforbund og Norsk Hestesenter ønsker velkommen til ungdomssamlingen «Sammen om hesten» på Norsk Hestesenter 3-6. oktober.

I 2023 deltok over 40 ungdommer fra hele landet på «Sammen om hesten».

Er du mellom 16 og 26 år, og brenner for hest? Det Norske Travselskap (DNT), Norges Rytterforbund (NRYF) og Norsk Hestesenter (NHS) inviterer medlemmer fra DNT og NRYF mellom 16 og 26 år fra hele Norge til samling på NHS for å lære mer om hest. Dette blir en helg som skal fylles med faglig og sosialt innhold hvor vi skal ha fokus på det vi alle har til felles, nemlig hesten.

Programmet vil blant annet bestå av faglig innhold knyttet til travsport, ridning, håndtering av unghest, skoing og fôrings- og treningslære. Samlingen har et praktisk rettet fokus og det blir muligheter for både ridetime og tandemkjøring. Årets samling bygger på mye av det samme konseptet som fjorårets samling, og derfor ønskes spesielt nye deltakere velkommen.

Detaljer om påmelding vil bli publisert i midten av juli. Hver organisasjon (DNT og NRYF) har et begrenset antall plasser, så følg med på være nettsider for mer informasjon.

Kontaktinformasjon 

Det Norske Travselskap: 
Marius Lundstein
E-post: Tlf: 994 90 750 

Norges Rytterforbund: 
Tine Skoftedalen Fossing 
E-post: Tlf: 976 40 141

Norsk Hestesenter:
Lene Aasbø
E-post: Tlf: 916 80 294

Les også