Topphester til Bjerke lørdag

Jacob Meyers pokalløp og Gunnar Eggens æresløp blir høydepunktene når Bjerke arrangerer "Battle of the Vikings" kommende lørdag.

Lett gjenkjennelige Tangen Bork årsdebuterer på Bjerke lørdag. Foto: hesteguiden.com

Vinterens slager i kaldblodseliten denne vinteren har vært Stumne Fyr som seks seirer og to annenplasser på sine åtte siste starter. Nå skjerpes motstanden i og med at Tangen Bork kommer ut av vinterdvale. Grisle Tore G.L. og Grislefaksen G.L. er også med i leken. 

Stoletheshow trakk førstespor innerspor i Gunnar Eggens æresløp som også er et kvalifiseringsløp i den svenske gulldivisjonen. Hamre-traveren har vunnet kontrollert i eliteløpene her hjemme i vinter, men nå skjerpes motstanden med tøffe hester fra Sverige. Beartime står rett på utsiden av Stoletheshow, og Unico Broline, Demon I.T. og Mellby Jinx vil sikkert også ha et ord med i laget. 

Det kjøres i alt 12 løp på Bjerke lørdag. Startlistene finner du her. 

Bordbestilling kan gjøres til epostadressen eller telefon 966 79 139.

Les også

Sport

Spikeld innvalgt i Hall of Fame

Spikeld hadde en fantastisk karriere. Han vil for alltid huskes som den første kaldblods-hesten som sprengte den magiske 1.20-grensen. Også i avlen har han satt dype spor.
Sport

De ble innvalgt i Hall of Fame i dag

Travsportens Hall of Fame som är en del av Nordiska Travmuseet i Årjäng, presenterar idag fyra nya medlemmar. In bland travets storheter valdes Spikeld, Erik Adielsson, Svante Båth och Helen Ann...