Mønstringsløp 2024

I 2024 vil det bli arrangert mønstringsløp etter samme modell som i 2023. Se oppdaterte bestemmelser for løpene her.

Foto: Hesteguiden.com

I desember ble det bestemt at mønstringsløp i 2024, gjeldende norskfødte hester født i 2022, kjøres etter samme modell som i 2023. Dette betyr at ett godkjent mønstringsløp premieres med 5000 kroner.

Særskilte bestemmelser for mønstringsløp

Nye bestemmelser for mønstringsløp gjeldene norskfødte hester født 2022 ble vedtatt under styremøte i DNT torsdag 8. februar. I tillegg til redaksjonelle og kosmetiske endringer i bestemmelsene, så er det gjort en endring knyttet til hester som blir ilagt startforbund. Hester som blir ilagt startforbud i forbindelse med mønstringsløp, får fra nå av ikke godkjent løpet. Denne bestemmelsen gjelder allerede ved gjennomføring av prøveløp.

I tillegg til ovennevnte kan heller ikke hestene meldes til mønstringsløp på halvrad. Dette innebærer også en harmonisering til regelverket som gjelder for innmelding av to-årige hester for øvrig. Les de nye bestemmelsene her:

Lover, reglement og planer: Særskilte bestemmelser for mønstringsløp – hester født 2022

Les også

Sport

Flott meny på Klosterskogen

Påsketravet på Klosterskogen markerer på mange måter overgangen fra vinter til vår i travsporten. Og lørdag er det et flott program som venter publikum.