Hesteutstilling på Dyrsku’n 14.-15. september

Dyrsku’n arrangerer en av de største hesteutstillingene i Norge og ønsker hesteeiere velkommen med sine hester. Påmeldingsfrist er 18. august.

Bilde: I 2022 viste Odd Herakles seg frem på Dyrsku’n sammen med Josefine Eilertsen. Foto: Hesteguiden.com

Dyrsku’n i Seljord er en av de største mat- og landbruksmessene i Norge og arrangeres i år fra 13-15. september. Under messen arrangeres også en av landets største hesteutstillinger, i samarbeid med Telemark Travforbund, Telemark Hesteeierforening og Norsk Hestesenter. Utstillingen lokker med flotte premier og er den eneste utstillingen som har pengepremier til hester som oppnår premiegrad. 

Påmeldingsfrist til utstillingen er søndag 18. august. Les mer om utstillingen på dyrskun.no. Innmelding til utstilling gjøres via hesteutstilling.no hos Norsk Hestesenter. På denne innmeldingssiden får man også oversikt over andre utstillinger travhester kan delta på.

Har du spørsmål? Kontakt forbundssekretær i Telemark Travforbund Ine Dahl på e-post  eller telefon 450 07 063.

Møt DNT på Dyrsku’n

DNT er også i år representert på Dyrskun med stand. Tradisjonen tro blir det hesteskokasting og ponniridning. Nytt i år er at vi også har med oss den populære travsimulatoren Monte Python.

I fjor gjestet kaldblodshoppen Ulsrud Tea Dyrsku’n som æresgjest. I år vil varmblodshingsten Lionel kaste glans over arrangementet, og alle besøkende kan se han både lørdag og søndag.

All aktivitet knyttet til hest vil skje inne på området kalt «Fjoset». Ta turen til Dyrsku’n og kom innom oss for en hyggelig hesteprat.

Les også