Ny løpsbulletin i trykken

Løpsbulletinen for juli og august er nå ferdigstilt, sendt til trykk og vil bli distribuert til abonnentene med det aller første.

Jarlsberg er som vanlig trippeltrav-arena i juli, Foto: hesteguiden.com

Løpsbulletinen for juli og august er nå ferdigstilt, sendt til trykk og vil bli distribuert til abonnentene med det aller første. Men allerede nå kan man laste ned løpstilbudet her. 

Juli og august er to måneder med mange storløpshelger, men samtidig en periode med forberedelser til høstens årgangsløp. Disse sommermånedene er også tiden på året hvor de fleste av årets Norgesmestere skal kåres, dette for både for hester og kusker/ryttere. NM-helgene på Sørlandet og Biri er i tillegg to helger med stor publikumsoppslutning. Trav er alltid best «på banen» og det er lov å håpe at våre større stevner får god publikumsoppslutning gjennom sommeren. God travsport kan vi i hvert fall garantere at det blir.

Før NM-helgene på Sørlandet og Biri så innledes denne sommer-perioden med trippeltrav på Jarlsberg og årets Jarlsberg-proposisjoner bør både innby til stor-travfest og ditto travsport.

I det man går inn i august begynner det også å nærme seg å ta gode valg for å matche hestene optimalt i forhold til å forberede dem til årets klasseløpskvalifiseringer og senere finaler. Husk i den forbindelse at alle hester må være innmeldt til klasseløpskvalifiseringene senest mandag 12.august kl.08.30.

Til sist men ikke minst, storløpshelger, NM og klasseløp er «travets dessert» - men hver eneste dag bortimot 365 dager gjennom «trav-året» så må hjulene holdes i gang med aktive og hester. Målet også med denne løpsbulletinen har vært å gjøre et godt forsøk på å lage best mulig arenaer for at konkurransen skal foregå på samme nivå. Som med all annen konkurranse så er det ulike nivåer og en av travets største utfordringer fremover blir å optimalisere dette med at hver hest får flest mulige anledninger til å konkurrere på sitt nivå. Dette skaper motivasjon både for hester og folk. Dette skal vi jobbe mer med fremover.

Men inntil da – lag dere en best mulig sommer og kos dere på trav!

Les også

Sport

EM for hopper

Europamesterskapet for hopper kjøres også i år på Solvalla. Datoen for millionløpet er 14. august.