Nå er vi 10 000 medlemmer

Takket være engasjerende og aktive travlag kunne DNT forrige uke registrere inn medlem nummer 10 000!

Illustrasjonsfoto. Foto: Hesteguiden.com

Totalt sett har medlemsantallet over en periode ligger i underkant av 10 000 medlemmer. DNT har imidlertid registrert en positiv trend i registrering av medlemmer og i løpet av det siste halve året har det vært registrert inn nærmere 200 nye medlemmer. Derfor kunne DNT notere seg den gledelige registreringen av medlem nummer 10 000 i forrige uke.

- Økningen i antall medlemmer er takket være aktive og engasjerende travlag som står på for å skape et miljø rundt hesten og travsporten, forteller generalsekretær Svein Morten Buer.
- Avdeling for organisasjon og rekruttering kan melde om en økning av aktivitet i travlagene. Godt, sosialt miljø og aktiviteter for både store og små, er blant de elementene vi ser at tiltrekker seg flere mennesker. Frivilligheten er den viktigste ressursen på alle nivåer i travsporten og takket være alle de frivillige i travlagene som står på for sporten så kan vi nå feire at vi er tilbake på 10 000 medlemmer, forteller Buer.

Bli medlem i travlag

Over hele Norge finnes det travlag som du kan bli medlem i. Et medlemskap i travlag er din vei inn i travsporten, der et hyggelig miljø, aktiviteter for mennesker i alle aldre og mange fine treningsanlegg for hest er blant de mulighetene som følger med et medlemskap.

Les mer: Seks gode grunne til at du bør bli medlem i et travlag

Oversikt: Forbund og travlag i Norge

Flere fordeler: Se oversikt over DNTs medlemsfordeler

Bli medlem

Er du interessert i hest, travsport, organisasjonsarbeid eller ønsker du et sosialt og hyggelig miljø å være med i? Meld deg inn i et travlag! DNT har foreninger over hele Norge og vi ønsker deg velkommen som medlem!

  • Travsporten er et sosialt og hyggelig miljø
  • Travsporten har et spennende organisasjonsarbeid du kan bli en del av
  • Travsporten er en engasjerende sport med hesten i fokus
  • Travsporten har aktiviteter for to- og firbente i alle aldre
  • Travsporten har trenings-anlegg over hele landet
  • Travsporten har flere gode medlemsfordeler, både sentralt og lokalt

Les også