Medlemsfordel: 15 % avslag hos Heimer!

Det Norske Travselskap (DNT) har gleden av å presentere vår nye samarbeidspartner Heimer AS. Med samarbeidet kommer en medlemsfordel til alle medlemmer i travlag.

Heimer er oppkalt etter en tidligere avlshingst fra gården Hveem Nordvestre på Toten, hvor firmaet ble startet i 1994 og fortsatt er lokalisert. Avlshingsten ble kåret i 1932 og ble samtidig solgt for kr 16 000. Heimer AS har 30 årsjubileum i år.

Heimer er eneimportør, grossist og leverandør av kjente merkevarer i hestesporten som Kerckhaert, Liberty, Diamond, Bucas, Absorbine, Life Data (Farriers Formula) Komperdell, Stubbs, Stübben Steeltec og ikke minst deres eget merke Heimer. Følg også Heimers Facebookside og Instagramkonto for siste nytt og gode tilbud.

- Travsporten har i en årrekke vært en sentrale og viktig kunde for oss. Gjennom vårt samarbeid med DNT ønsker vi å tilby alle medlemmer av travlag i Norge 15 % rabatt på kjøp gjennom vår nettbutikk heimer.no, forteller Tore Aaslund i Heimer. 

- Heimer har et bredt og godt utvalg på mye av utstyret vi benytter i vår sport. Vi er svært fornøyde med at alle medlemmer kan nyte godt av vårt samarbeid, forteller teamleder for organisasjon og rekruttering i DNT, Tron Gravdal.

15 % rabatt på kjøp hos heimer.no

Alle medlemmer i travlag får 15 % rabatt når man handler på Heimer sin nettside www.heimer.no. Ved hvert enkelt kjøp på nettsiden kan man legge inn en tilbudskode. Travlagsmedlemmer har en egen kode, som er tilgjengelig under «Mitt medlemskap» i medlemsportalen Min Side.

Er du medlem og trenger hjelp til pålogging i Min Side? Ta kontakt med DNTs Servicetorg på .

Bli medlem i travlag

Over hele Norge finnes det travlag som du kan bli medlem i. Et medlemskap i travlag er din vei inn i travsporten, der et hyggelig miljø, aktiviteter for mennesker i alle aldre og mange fine treningsanlegg for hest er blant de mulighetene som følger med et medlemskap.

Les mer: Seks gode grunne til at du bør bli medlem i et travlag

Oversikt: Forbund og travlag i Norge

Flere fordeler: Se oversikt over DNTs medlemsfordeler

Er du interessert i hest, travsport, organisasjonsarbeid eller ønsker du et sosialt og hyggelig miljø å være med i? Meld deg inn i et travlag! DNT har foreninger over hele Norge og vi ønsker deg velkommen som medlem!

  • Travsporten er et sosialt og hyggelig miljø
  • Travsporten har et spennende organisasjonsarbeid du kan bli en del av
  • Travsporten er en engasjerende sport med hesten i fokus
  • Travsporten har aktiviteter for to- og firbente i alle aldre
  • Travsporten har trenings-anlegg over hele landet
  • Travsporten har flere gode medlemsfordeler, både sentralt og lokalt

Les også