Unghestene kommer Til Start!

12.05.2014
Artikkelbilde
Viljar Janne var først ut av Til Start-deltakerene

Vi har knapt skrevet halve mai måned og kun èn kjøring er avholdt på Bergen Travpark - likevel er en av Til Start-deltakerne nesten ferdig med sine mønstringsløp! Og 2011-årgangens deltakere har allerede vært i seiersdefilering - godt grunnlag gir resultater!

Rune Arild Iden og Øyvind Brendsdal har all mulig grunn til å være stolte av sin flotte 2-årshoppe Viljar Janne som allerede 8. mai danset rundt ovalen og gjennomførte sitt første mønstringsløp på 50,0 - enda fortere hadde det gått om ikke hun syntes høytaler var skumle saker.

Allerede førstkommende torsdag skal Viljar Janne avlegge sitt andre mønstringsløp, her fåt hun selskap av tre av sine medelever på Til Start-samlingene - fjorårets prosentandel på 92% gjennomført i klassen skal overgår i år!

 

Også 3-åringene har begynt å vise seg frem. Octarious har både vunnet løp og deltatt i Vårfinalen på Biri med premie og all ære i behold - Solbakkens Jerv var sterk andre i unghestserien forrige tirsdag. Vi gratulerer med resultatene og ønsker lykke til videre i sesongen til både disse og alle andre deltakere.

Har DU en unghest så vil selvsagt du også få med deg disse samlingene - da sender du en epost til dnt.vestenfjeldske@travsport.no og så er du i gang og Til Start før du vet ordet av det!