Øk sjansene med "Til Start"

Skrevet av Jan Gjennestad,  05.09.2013
Artikkelbilde
Den skal tidlig krøkes..

"Til Start" er DNT og travforbundets hovedsatsing i forhold til å få unghestene startklar og i løpsbanen - og effekten er stor. Nå starter vi opp høstens samlinger!

"Til Start" er DNT og travforbundets hovedsatsing i forhold til å få unghestene startklar og i løpsbanen. Gjennom opplæring og rådgivning innen fôring, stell og trening i tillegg til fellestreninger og kyndige hovslagere og veterinærer er målet å gi DIN unghest en størst mulig forutsetning for å lykkes.

Og lykkes gjør deltakerne så absolutt - av 2010-årgangen lå mønstringsløpsprosenten for hele årgangen på omlag 50, "Til Start"-deltakerne lå på over 70! Hoppekriteriedeltaker og kvalvinner Eld Blessa er blant fjorårets unge og håpefulle - også i år ruller suksessen videre både i Vest og i resten av landet.

Har du hest født 2012 er du velkommen til teorikurs i trening og fôring tirsdag 10. september klokken 18:00 i restauranten på Bergen Travpark - er du ikke påmeldt bør du snarest kontakte forbundssekretær Jan Gjennestad på 932 66 916.

Lørdag 26. oktober avholdes det treningssamling med veterinær, hovslager og treningsveiledere for både 2012-årgangen og 2011-årgangen på Bergen Travpark.

 

Les mer om "Til start" her