"Til Start" - første samling en suksess!

Skrevet av Knut Olav Dahl,  21.06.2011
Artikkelbilde
Vesle Odin eid av Kjartan Refsdal fra Vågseidet, er her fremst i presentasjonen.

Hele 25 ett-åringer er påmeldt til "Til Start" prosjektet som hadde sin første samling med hest på Bergen Travpark søndag 22/5-2011. Ikke alle møtte på første samling, da noen blant annet var til satt bort til temming, men de over 20 hestene som møtte, var et flott syn. Ikke ofte man ser over 20 ettåringer samlet på ett sted, og ikke minst så flotte åringer.

Entusiastiske eiere og trenere presenterte sine "stjerner" og det var tydlig at både hester og eiere storkoste seg. Mange skuelystne var også møtt frem og var med på å lage dagen til en stor opplevelse for alle.

Arrangementstaben, med Leif Hauge i spissen, oppsummerte at samlingen var meget vellykket og tilbakemeldingene fra deltagerne udelt positive. Dette lover godt for prosessen videre i prosjektet.

Åringene går nå på havn, og lader opp til nye utfordringer når høsten kommer. Neste samling  blir i slutten av august, men da uten hest. Prosjektet vil da så langt bli evaluert, og planene og opplegget videre presentert. Neste samling med hest bli i månedskiftet september/oktober.

Det er laget en video fra samlingen 22. mai. Trykk her!