TIL START - ønsker alle en riktig gul jul og et godt nytt år!

Skrevet av Knut Olav Dahl,  19.12.2011
Artikkelbilde

Det første året av "TIL START" satsingen er i mål med resultater langt over det vi kunne forvente. Hele 25 hester har vært med på minst en av samlingene på Bergen Travpark, og alle har vist stor fremgang.

Målet for åringene var at de i løpet av dette året skulle ha kommet godt i gang med treningen, og kunne kjøre i banen. Dette har alle som har vært med på prosjektet greid fint, så vi gleder oss allerede til neste samling

Neste samling, for de hestene som blir 2 år i 2012, vil bli i løpet april eller mai måned 2012. I tillegg til obligatorisk veterinær- og hovslager sjekk, vil treningsveilederne arrangere kjøring i banen. I felt skal kalblodshestene kunne trave i 2.10 - 2.15 fart, varmblodshestene i 1,35 - 1,40 fart, bytte posisjoner og kunne volte både rett og motsatt veg i banen.

Hester født i 2011 legger vi også opp til å starte "Til Start" prosjekt for. Alle eierne vil få invitasjon til informasjonsmøte i løpet av februar måned.

Vi vil med dette også ønske alle lykke til med treningen fremover, og ønsker samtidig alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen DU- utvalget.

Leder Trygve Bjørge, Ingrid Gauslaa, Kjetil Hynne, Frank Westberg, Geir Stangeland.