TIL START - Velykket samling den 5/11.

Skrevet av Knut Olav Dahl,  09.11.2011
Artikkelbilde
Olu Røsten og eier Geir Ulltang en av de mange flotte ekvipasjene.

Det ble en meget velykket  "Til Start" samling på Bergen Travparl lørdag 5/11-2011. 17 hester møtte og tilsammen er det nå 25 hester som har møtt på minst 1 av samlingene. Det vil alltid være noen som ikke kan møte, men alle 29 påmeldte rapporterer at de er godt i gang med treningen og vil følge opplegget. Kjempebra!

Hestene fikk en obligatorisk veterinær og hovslager besiktelse før de ble spent for vogn og kjørt i banen. Mye nytt for mange av hestene som så løpsbanen for første gang, men alle oppførte seg fint og travet lett og spenstid 2 - 3 runder på indre bane. Noen hadde kommet lengre enn andre igjen med treningen, men alle var godt i gang og målet om å være innkjørt til denne samlingen bestod de alle med glans!. Stor fremgang fra samlingen i mai som dere også vil se når filmer blir ferdig redigert og lagt ut på travsport.no - TIL START.

Vidar Bryn fra Vossestrand, som har med hesten Bovis Tobias, oppfordret alle om å bli med på en månedlig treningssamling på Bergen Travpark frem til neste samling i april/mai. Vi skal bli best var Vidars oppfordring.

Ønsker alle "Til Start" delatgerne lykke til videre, og månedlige treningssamlinger på Bergen Travpark og på Moe Travbane i Førde, vil det bli tatt initiv til.