TIL START - STOR INTERESSE

Skrevet av Knut Olav Dahl,  13.04.2011
Artikkelbilde

I går tirsdag 12 april 2011, var alle hesteeiere som eier åringer i Hordaland og Sogn og Fjordane, invitert til informasjonsmøte om prosjektet "Til Start" på Bergen Travpark. Over 30 fremmøtte, viser at interessen er stor for prosjektet, noe også engasjementet på møtet i går  vitner om.  Med innlegg av leder i DU- utvalget og foringsekspert Trygve Bjørge, travtrener og lærer ved Norsk Travtrenerskole Gunnar Gjerstad, hovslager Arne H. Skeie, leder i forbundet John Blindheim, og ikke minst stor deltagelse fra de fremmøtte, sitter vi igjen med et meget positivt inntrykk. 

Leder i forbundet John Blindheim fremhevet at "Til Start" prosjektet er forbundets satsning i 2011, og etter dette møtet er jeg styrket i troen på at dette er riktig satsning, uttalte Blindheim  etter møtet. Målet om flere hester til start, økt startprosent, mindre skader og bedre inntjening, skal vi sammen få til, fortsatte Blindheim. Ikke minst ønsker vi å få økt rekruttering av nye hesteeiere gjennom prosjektet.

Første samling med hest er satt til søndag 22. mai 2011 på Bergen Travpark. Nærmere orientering om opplegget den dagen blir sendt direkte til de påmeldte deltagerne, og offentliggjort på forbundets nettside.

Påmelding kan gjøres til:  Otto Kjelby tlf. 908-73348, Knut Olav Dahl tlf 971-88130 eller en av de andre i prosjektgruppen.

PÅMELDINGSFRIST  30/4-2011.

Opplegget for "TIL Start" i Vestefjeldske, finner du vedlagt ved trykke på:  "TIL START"