Storeslem til Arna og Leknes på generalforsamlingen

26.04.2014
Artikkelbilde
Terje Aspevik måtte tre støttende til for å hjelpe å bære priser

Første dag av generalforsamlingen er over - dagens store vinner ble utvilsomt Knut Erik Leknes som både kunne motta pris til Arna Travlag som årets travlag og deretter selv ble tildelt prisen for årets ildsjel!

Arna Travlag er et meget veldrevet lag som i løpet av sitt ganske unge liv har rukket å bygge opp et flott treningsanlegg, sikre penger til å drifte anlegget og endatil bidra til fellesskapet i regionen på en upåklagelig og forbilledlig måte - vi gratulerer med tittelen Årets Travlag!

Knut Erik Leknes er en usedvanlig driftig veteran i vestlandsk travsport og har vært både tillitsvalgt og funksjonær i langt over en mannsalder. De siste årene har han foruten å sitte i forbundsstyret frem til siste generalforsamling også vært primus motor innen det meste av dugnadsvirksomhet, han er tilbake som leder i Arna Travlag, satt i hovedkomitèen for Ponnilandsleiren 2013 og har vært arkitekt bak fellestreningene for unghester på Bergen Travpark den siste lørdagen i måneden. Som starter finner du han nær sagt uansett hvor i regionen det kjøres travløp - og ingen som har vært på et fellesmøte, konferanse eller mimreaften kan ha ungått å høre hans klare og tydeliger røst enten det har dreid seg om hans fanesak hverdagstravet elller rett og slett for å fortelle en god historie. De har han mange av!

Lekk'en er også innehaver av æresmedlemskap i Vestenfjeldske Travforbund og kan nå henge nok en gjev skalp i beltet - vi stiller oss i rekken av gratulanter, dette var deg vel fortjent!