Stall Bergen har en årgangstopp!

16.06.2014
Artikkelbilde

Etter noen innsatser av type midt på treet slo Ican Youcan kraftig tilbake mot skeptikerne og sprang seg like godt rett inn i årgangstoppen da hun først vant Auksjonsløpet på OGP-helgen og deretter fulgte opp med tredjeplass i Benn Orres Æresløp. Folkehesten Bergen er rett og slett en av de fremste i sin årgang!

Ican Youcan var langt ifra mest betrodd da det pengestinne Auksjonsløpet med hele 200 000 i førstepremie gikk av stabelen på Bjerke lørdag i OGP-helgen. Herman Tvedt kjørte resolutt til tet og slapp føringen ut av første sving - første 500 meter gikk i 11-fart, slett ikke verst over full distanse. Gjennom siste sving fikk Lightman O. noen lengders ledelse, men Herman mistet aldri motet, hentet inn rømlingen og vred i angrep på oppløpet. På klassehestens vis slo Ican Youcan seg inn til overraskende og svært bejublet seier.

Allerede syv dager senere var det nye tak i Benn Orres Æresløp på Drammen. Drammensovalen er vel ikke akkurat som skapt for Ican Youcans teknikk, men hoppa gikk likevel et flott løp til tredje i kamp med de beste hoppene i årgangen. 220 000 kroner innkjørt på en uke må sies å være veldig bra og nå gleder vi oss til fortsettelsen!