Ny forbundssekretær i Vestenfjeldske Travforbund

Skrevet av Jan Gjennestad,  24.03.2014
Artikkelbilde
Christina Hande er ny forbundssekretær i VTF

Grunnet andre verv i organisasjonen har tidligere forbundssekretær Jan Gjennestad avsluttet sin rolle som forbundssekretær i Vestenfjeldske Travforbund og overlatt stolen til Christina A. Hande

Da Gjennestads verv som styremedlem på Bergen Travpark ikke er forenlig med DNTs lover som sier at forbundssekretæren ikke kan inneha valgte tillitsverv innen travsporten har han blitt løst fra sin stilling, og ny forbundssekretær og kontaktperson i forbundet fra dags dato er Christina A. Hande.

 

Christina er 24 år, til daglig student ved BI Bergen og er lisensiert kusk og montèrytter med høyt aktivitetsnivå og stort engasjement for travsporten - Christina er som sin forgjenger å treffe på dnt.vestenfjeldske@travsport.no samt på tlf 980 90 802.

 

Siden det er forhenværende forbundssekretær som forfatter denne artikkelen passer det fint å presisere at det overhodet ikke ligger noe dramatikk i verken avskjed eller nyansettelse verken for undertegnede eller forbundet. I overskuelig fremtid vil jeg fortsatt være disponibel for forbund, dog holdt godt i tømmene av Christina - med tanke på at to hoder ofte tenker bedre enn ett føler jeg meg overbevist om at forbundet med stor sikkerhet snarere kommer styrket enn svekket ut av den administrative endringen. Jeg har hatt åtte fantastisk spennende måneder i stillingen, har lært mye og blitt inspirert enda mer - det skjer veldig mye bra og spennende innen forbundet og ikke minst i lagene og jeg ser som alltid lyst på fremtiden for travsporten i vest!