Jenter fra Bergen e' nokke for seg!

07.04.2014
Artikkelbilde
Gigant Queen tar ned Punkt Ett og vinner finalen av hoppedivisjonen

Divisjonsfinalene på Bjerke ble en opptur for hester eid i forbundet - to gull og en sølv ble beholdningen, og det var jentene som sparket aller best fra seg!

Gigant Queen er et reinspikka bergensprodukt - hoppen under milslukeren Hotblooded Queen er eid og oppdrettet av Åshild Raa fra Fana, gikk sine barnesko hos Øyvind Austevoll og er nå trent og kjørt av Frode Hamre - lørdag tok hoppen karrierens største da hun vant finalen av hoppedivisjonen for varmblods.

Ulsrud Tea var storfavoritt til å vinne sin finale av hoppedivisjonen tross 80 meter tillegg, og verdens beste kaldblodshoppe innfridde da også til fulle selv om hun kanskje ikke hadde sin absolutt beste dag. At hun likevel vinner på en lav 24-tid over full distanse med en sisterunde i sporene sier vel bare sitt om hvor suveren hun er blant hoppene. Anita Matre Wergeland fra Dalsøyra er lykkelig eier og Svein Ove Wassberg dyktig og takknemlig kusk.

 

Honnør også til Magnums Sebastian - Askøyværingen står for tiden i trening hos Øysten Tjomsland, men da det ble sølv i finalen av grunncupen for kaldblods var det eksilbergenser Gunnar Austevoll som holdt i tømmene bak Magnums Sebastian som gikk et kjempeløp etter store deler av løpet i dødens.

 

Vestenfjeldske Travforbund gratulerer og ønsker lykke til videre i sesongen - vi går noen nydelige måneder i møte!