Her kommer fremtiden!

01.04.2014
Artikkelbilde
Hele banen ble tatt i bruk da kriterievinnerne 2015 skulle vise seg frem

Lørdag 29. mars kom våren til Bergen for alvor - og hva passet vel da bedre enn at startskuddet gikk for årets Til Start-prosjekt? 18 flotte toåringer møtte i banen og viste både talent og håp for framtiden!

Med stort og smått stilte 18 ekvipasjer til årets første samling i Til Start-prosjektet - alle født i 2012 siden åringene skal ha sin første samling 3. mai. Tradisjonen tro ble samlingen omkranset av et fantastisk fint vær, og like tro mot tradisjonene er det at Knut Olav Dahl og Gunnar Gjerstad med stø hånd loset deltakerne gjennom dagens program. Nytt av året var det at vi åpnet med kjøring i banen - noe som virket å bli godt tatt imot av både hester og følgesvenner som alle fikk ut litt adrenalin og senket skuldrende opptil flere hakk.

Etter noen rolige runder felles varming ble deltakerne presentert i beste Klasseløpsånd der de defilerte foran treningsveileder, hovslager, stevneveterinær og temmelig mange skuelystne. Dernest ble det kjørt felles heat i moderat fart med rutine som hovedmål før deltakerne etter nedskritting og en velfortjent dusj ble besiktiget individuelt av såvel veterinær og hovslager som treningsveiledere.

Det var en fornøyd gjeng som fikk høre ekspertpanelets oppsummering av dagen og fikk hint og råd for veien videre mot i første omgang mønstringsløp og dernest Klasseløp.

2013-årgangen har sin første samling på Bergen Travpark 3. mai - har du en åring du ønsker å delta med - eller en toåring som kunne tenkt seg å være med på høstens samling kan du melde deg på ved å sende epost til dnt.vestenfjeldske@travsport.no