Forbundshester med suksess på flere arenaer

25.09.2013
Artikkelbilde
Thai Broadway er klar for sin tøffeste oppgave i karrieren - som en av favorittene!!

Høydepunktene avløser hverandre om dagen hva ralultater angår for hester eid i forbundet - både på og utenfor travbanen!

Thai Broadway hviler ikke på laubærene etter tredjeplassen i norsk derby og forsøkte seg i kvalifisering til Europaderby på Solvalla forrige onsdag - Gunnar Austevoll ga 4-åringen et smørløp innvendig, og da alle luker åpnet seg i siste sving var konkurrentene totalt sjanseløs på Stall Grosserers flaggskip som like godt senket norgesrekorden med åtte tideler til 12,1a over full distanse. Førstkommende søndag stiller Thai Broadway fra førstespor når finalen slippes avgårde - kan vi få en bergensk europamester?? 

 

Tekno Odin ruller videre som den reneste dampveivals og gjorde både forhåndsskeptikere og konkurrenter nærmest til latter da han vant Kaldblodslandskampen og en kvart million kroner på utrolige 21,2a over full distanse. Har vi sett bedre femåring før??

Ulsrud Tea forsetter drømmesesongen sin - ikke bare har hun rukket å vinne enkelt på Bjerke - hun tok også turen til Dyrsku'n for bedømmelse, og som i løpsbanen ble det også her første premie. Vi gratulerer eier Anita Matre Wergeland og hele kretsen rundt Ulsrud Tea!