803 Bø tråvlag

 Velkommen til Bø Tråvlag sine hjemmesider.

 

Til alle medlemmer i Bø Tråvlag.

Innkalling til Generalforsamling

Det innkalles herved til Generalforsamling Bø Tråvlag tirsdag 24.01.2017 Kl1900...
Tråvstugo
Generalforsamlingens agenda er i henhold til DNT’s Lovverk.

1. Godkjenning av innkalling.
2. Godkjenning av saksliste.
3. Valg av dirigent, referent, og to personer til og undertegne protokollen.
4. Styrets årsberetning.
5. Revidert regnskap
6. Budsjett og handlingsplan for 2017
7. Innkomne forslag.
8. Fastsettelse av medlemskontingent 2018.
9. Valg.

Utnevnelse av ¨Årets Hest¨ 2016

(1) Travlagets øverste organ er generalforsamlingen som holdes hvert år innen utgangen av januar.
(2) Generalforsamlingen innkalles med to måneds varsel, direkte til medlemmene eller på annen forsvarlig måte, jfr. DNTs lov § 2.9.
(3) Forslag som skal behandles på generalforsamlingen må være travlagets styre i hende tre uker før generalforsamlingen. (4) Fullstendig saksliste skal sendes de representasjonsberettigede innen 14 dager før generalforsamlingen. Andre nødvendige saksdokumenter med forslag skal være tilgjengelig for travlagets medlemmer senest en uke før generalforsamlingen.

Styret

 

Litt på etterskudd, men like gledelig. Det ble seier til Villdensky på Momarken i går kveld. Hesten som eies av Arnt Henry Hølland tok tidlig teten og holdt sin posisjon hele veien inn til tiden 1.29.0/2140m og 14.000kr i premie. Her har Arnt gjort en strålende jobb med en noe vanskelig herremann til tider. I vognen satt Dag Sveinung Dalen. Vi gratulerer

 

 

Hei. Fredag 17.juni fyrer vi opp grillen på travbanen og inviterer medlemmene på grilling. Laget står for varm grill. Ta med ønsket mat og drikke.. Alkoholfritt arrangement.

Det blir litt aktiviteter for store og små. Vel møtt til en trivelig kveld på banen

Bindende påmelding innen fredag 10.juni.

Påmelding er til Sverre Hynne på tlf: 91812328 via sms. Send navn og kodeordet grill, og du er registret

 

To seire til Bø Tråvlag på Sørlandet i kveld.

Første kom til Viking Hill som tok en enkel seier fra tet med Lars Fredrik Kolle i vognen. Tiden ble 1.16,9/2140m. Premien var på 18.000kr. Hesten trenes av Kjell Vidar Braaten og eies av Jon Falkevik.

Kveldens andre seier kom til Stensvik Iver med Marius Høitomt i vognen. Tiden ble 1.25,6/2160m. Premien var også her på 18.000kr, Hesten eies og trenes av Arthur Bø.

En flott kveld på Parken. Vi gratulerer

 

 

Dugnad på banen førstkommende mandag kl 18.00. Ta med rive og rake.

Vi sees

 

 

Det ble seier til Arthur Bø på Bjerke onsdag. Fra tet holdt Alsaker Fantom unna til seier på 1.27,1/2100m. En ordentlig tet hest som sjeldent taper fra den posisjonen. Premien var på 30.000 kr og i vognen satt Vidar Hop. Vi gratulerer alle i Stall Arthur Bø

 

Under dagens lunsj løp på Jarlsberg ble det trenerseier til Kjell Vidar Braaten. Romleskaft var spilt til favoritt og innfridde. Etter et løp i dødens holdt han strålende til seier på tiden 1.31,4/2100. I vognen satt Eirik Høitomt og premien var på 10.000 kr. Hesten eies av Ulrikke Kåsastul Andersen og Helge Olav Asphaug. Vi gratulerer trener og eiere.

 

Det ble ny seier til Louis d'Estino på Sørlandets Travpark i går kveld. Hesten som trenes av Kjell Vidar Braaten begynner virkelig å vise fine ting og utvikler seg flott. Seieren ble overlegen på tiden 1.19,9/2160m og 12.000kr i premie. I vognen satt Eirik Høitomt. Hesten eies av Ulrikke Kåsastul Andersen og Helge Olav Asphaug.Vi gratulerer trener og eiere på ny.

 

 

Per Arntzen som nylig fylte de 70 kom med følgende tilbakemelding. Vi synes denne var verdt å dele og tenke litt på.

Jeg takker for hilsninger på denne dagen. En eldre mann er blitt "gammel". Sånn relativt sett. Men ikke eldre enn at det går an å gjøre noe positivt for et lag og en sport som ligger ens hjerte nær. Med en hilsen fra lagets styre levert på døra, så håper jeg det er noen som har satt pris på ting som etter beste evne er blitt gjort opp i gjennom årene. Men det har vært et teamarbeid. Ellers går det ikke. Jeg kom til Bø i ''80. Sveinung J. Roe kjente fra tidligere fra mitt engasjement i travsporten fra tidlig syttitall. Da ble det inn i styret her i Bø. Vi var på Sandvoll. Og var glade for det. Men noe måtte gjøres for å komme videre. Kjetil, "guttungen" Hynne kom inn og engasjerte seg. Så balet det på seg. Vi tuklet med ny bane. Det ble en realitet etter hvert. Sveinung J. ville ikke ha en større bane enn 600 m, men vi kjempet for noe større og gikk over bekken for å få 800 m. Det ble vedtaket. Det flotte med Sveinung J. Roe var at, selv om hans argumentasjon "tapte", så stilte han seg så til de grader opp om vedtaket som ble fattet. Da var det ikke i senere tid snakk om at "jeg" var i mot. Da var det at styret hadde bestemt. Slik må det være folkens. Det er mye å lære av hedersmannen Sveinung J. Roe. Vi er i en ny situasjon nå der vi må huske å følge flertallet. Ingen er tjent med å baksnakke noen medlemmer eller flertallet. Det skal framsnakkes for å få til noe på sikt. PS. Dette var ikke på noen måte sagt for å si noe negativt om Sv. J. Roe.. Tvert i mot. En mer lojal og fantastisk person i denne sammenheng skal man lete lenge etter. .

 

 

I kveldens sist løp på Klosterskogen ble det ny trenerseier til Kjell Vidar Braaten. Not Over You tok karrierens første seier i sitt tredje forsøk på tiden 1.20,7/2100m. Premien var på 12.000kr og i vognen satt Vidar Hop. Hesten eies av Niklas Haugen Mehlum. Vi gratulerer trener og eier med seier. Flere i vente her!

 

Her går det unna. Enda en seier til laget i kveld. Louis d`Estino som trenes av Kjell Vidar Braaten tok en flott seier fra tet og utvikler seg veldig fint om dagen. Tiden ble 1.20,0/2140 og 12.000 kr i premie. Hesten eies av Ulrikke Kåsastul Andersen og Helge Olav Asphaug. Vi gratulerer eiere og trener

 

 

  Det ble ny seier til Arthur Bø på Momarken i kveld. Alsaker Fantom holder sin flotte form og tok en overlegen seier fra tet mot gode hester. Tiden ble 1.27,9/2140m og 18.000kr i premie. I vognen satt stallens førstekusk Vidar Hop. Vi gratulerer gjengen på Stall Bø.

 


Travgalla Telemark 2015.

(gjelder medlemmer av Bø Travlag)

Parkbiografen Lørdag 5/3-2016. Kl.19:30.(Dørene åpnes 19:00)

18 års aldersgrense

Bø Travlag er tildelt 9 billetter. Vi kjører førstemann til mølla konseptet. Pris: 600,- pr person.

Det blir en Festaften med pent antrekk,
2-retters middag m/ 1 drikke inkludert i prisen.
Video-Presentasjon av de nominerte.
Levende musikk og underholdning m.m.

For de som evnt ønsker overnatting:

De har avtale med ”Thon Hotel Høyers” om spesialpris:
Enkeltrom kr. 855,- Dobbeltrom kr. 1055,- inkl. frokost
ved bestilling innen 26.02.16. Telf 35 90 58 15 - 35 90 58 00
Oppgi identifikasjon: «Travgalla»

Ta kontakt med Sverre på sverrehynne@gmail.com innen 15.02 som er siste frist.

 

04.01.2016

Til medlemmer i Bø Tråvlag.

På årets Generalforsamlingen ble de lagt frem forslag på en ny stallavtale for leie av boks/er på Bø Travbane. Denne ble vedtatt og trer i kraft fra dags dato. Avtalen finner du på følgende måte. Gå inn påwww.travsport.no/botravlag

 , så under siden " Stall" Søknad sendes til Torhenninghegna@gmail.com og vil deretter bli behandlet av styret.

 

Styret

I kveld tok Kjetil Roe turen til Sverige og Færjestad. Etter to galopper underveis så det veldig mørkt ut, men Reiug viste nok en gang sin store kapasitet og kom strålende tilbake og avsluttet til en solid seier på tiden ble 1.28,4/2160m Det var 30.000kr i premie og Kjetil satt selv i vognen. Vi gratulerer Kjetil som trener og eiere Åse Brekke Roe og Kjell Hultman.

 

31.01.16

På lørdag ble det V75 seier til Arthur Bø på Leangen Travbane. Tet fra start til mål var oppskriften for Alsaker Fantom. Hesten er utrolig god når han kommer til tet og seieren ble veldig sikker oppunder mål. Tiden ble 1.28,0/1640m og fine 50.000 kr i premie. Vi gratulerer hele gjengen på Bø.

Søndag fikk Bø Tråvlag ny ponnikusk i laget da Kristin Aaland avla godkjent prøveløp på Klosterskogen. Dette er bra for rekrutteringen og vi ønsker lykke til videre i banen.

 

30.01

Førstkommende mandag kl (01.02) 18.00 blir årets første dugnad på banen. Dette blir en dugnad litt utenom den vanlige. Styret har en overraskelse. Vi sees på banen smile emoticon

Til alle med unghester eller ponnier

Er idag 4-6 2.åringer + 1.ponni som samles på Bø Tråvbane hver søndag ca kl.12.00
for å kjøre sammen. Kall det en mini utgave av "Til start"
Her er det plass til flere vist noen ønsker og kjøre sine unghester/ponnier sammen med andre. 
Vi prøver å kjøre samlet og i ett tempo som passer de fleste. "Ingen for dårlig, ingen for god"
PS. dette er ikke kappkjøring!
Om noen føler behov, er det folk tilstede som kan gi nyttige råd og tips, ang håndtering av unghest.

Spørsmål ang opplegg, så treffes Kjetil på 91313738

Vi sees på banen. Hilsen Kjetil Roe, ansvarlig

 

27.01.16

 

Til alle som følger Bø Tråvlag og gjerne vil være med å støtt oss.

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 5 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping.

Vil du gi oss din støtte går 5 prosent av din spillerinnsats, det vil si dersom du spiller Lotto for 100 kroner, går 5 kroner til din grasrotmottaker. Dette uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanser. Så vist du vil støtte Bø Tråvlag med et lite taste trykk, da sender du meldingen : 
Grasrotandelen 885206972 til tlf.nr 2020. Vi er pr idag 73 registrerte spillere som støtter oss. Vi har et mål om å klare 100 i løpet av året, og det skal vi klare. Del gjerne smile emoticon

Takk for din støtte / Bø Tråvlag 

27.01.16

Bø Tråvlag hadde sitt årsmøte i Tråvstugo 26.januar. 31 medlemmer møtte. Årsberetningen og regnskap ble gjennomgått og godkjent. Laget kan vise til en solid økonomi og et anlegg etter de beste kravene. Nok et år med fine prestasjoner av lagets hester. 34 starthester, 44 seire og 2016027 kr innkjørt. "Årets hest" i laget ble Alsaker Piril tilhørende Arthur Bø med 320000 kr og 5 seire. Nytt styre ble som følgende. Sverre Hynne (formann), Espen Bakka (nestformann), Jon Falkevik, Odd Arne Aaland og Tor Henning Hegna (styremedlemmer). Styret vil takke hver enkelt som har bidratt i 2015.

Styret

Sverre Hynne.

 

 

 

17.01.2016

Årets første V75 seier for laget ble tatt på Jarlsberg i går. Arthur Bø trente Odins Eld ledet fra start til mål som en av dagens største favoritter. Den flotte hingsten som eies av Hans Emil Hansen fra Arendal er blitt ordentlig herdet og bra etter sesonger mot de aller best i sin alder. Tiden ble 1.28,5/2100m og Vidar Hop satt som vanlig i vognen. Premien var på fin 50.000kr. Vi gratulerer eier og alle i Stall Arthur Bø.

 

22.12.2015

Ny seier til Arthur Bø på Jarlsberg Travbanen i går. Stensvik Iver med Vidar Hop i vognen vant på tiden 1.29,1/2140m og 18.000 kr i premie. En flott helg med tre stallseiere. Vi gratulerer igjen

 

22.12.2015

Det ble en fantastik dag for Stall Arthur Bø på Bjerke Travbane Lørdag. I dagens tredje løp tok Alsaker Fantom en overbevisende seier fra tet over 1609m. Hesten har funnet tilbake til storformen og la på til sin andre strake seier. Tiden ble 1.27,2 og 20.000kr i premie. I vognen satt Åsbjørn Tengsareid. Noen timer senere var det Alsaker Piril sin tur. Det var finale og Kristianiapokalen med hele 125.000kr til vinneren. Han kunne ikke være dårligere enn stallkameraten og klinket til med seier på 1.26,5/2100m. I vognen satt Vidar Hop. Begge hestene eies av Arthur Bø. Da ble kampen om "Årets Hest" i Bø Tråvlag også avgjort i god margin til Alsaker Piril. Vi gratulerer alle på Stall Arthur Bø

 

15.12.2015

Det ble seier til Arthur Bø under dagens lunsjløp på Drammen Travbane. Birk Jerven tok sin andre strake seier med Vidar Hop i vognen. En fin 3 åring i stadig utvikling som kommer til og gjøre bra fra seg i vinter. Tiden ble 1.34,6/2100m og 12.000 kr i premie. Vi gratulerer teamet på Stall B

 

07.12.15

Det ble en fin fin seier til Destiny Morning på Drammen Travbane i kveld. Hesten som eies og trenes av Marita N. Landsverk fikk et perfekt løp i det andre utvendig. Da angrepet ble satt inn ut av siste sving kunne ingen stå i og det ble en sikker seier på tiden 1.19,6/2520m og 24.000kr i premie. En ordentlig stayer dette som alltid går til mål. Her er det mere i vente. I vognen satt Geir Vegard Gundersen. Vi gratulerer eier

06.12.15

Det ble seier til Arthur Bø på Sørlandets Travpark i kveld da Alsaker Fantom tok en overlegen seier fra tet. Etter noen svake innsatser den siste tiden viste han for alvor at formen er på vei tilbake. Tiden ble 1.27,7/1640m og 20.000kr i premie. I vognene satt Åsbjørn Tengsareid. Vi gratulerer Stall Bø

29.11.2015

På fredag ble det seier til Arthur Bø på Jarlsberg Travbane. Det var Birk Jerven som tok en overlegen seier i sin andre start for stallen. Hesten ble handlet fra Bergen i juli og er en fin type som blir spennende å følge fremover. Tiden ble 1.37,6/2100m og 7000kr i premie. I vognen satt Vidar Hop. Vi gratulerer

18.11.2015

Alsaker Piril som eies av Arthur Bø var gjort til favoritt på Bjerke i kveld, og det med rette. Etter et perfekt løp var det ikke snakk om saken til slutt og det ble en hel enkel seier på 1.26,6/2160m og fine 40.000kr i premie. Alsaker Piril ble med dagens seier også millionær og er blott en ordentlig elitehest. Vi gratulerer med seier og en ny millionær hos Stall Arthur Bø.

 

12.11.2015

Destiny Morning tok karrierens første seier på Klosterskogen i kveld. Hesten som eies og trenes av Marita N. Landsverk var strålende opplagt etter to mnd pause. G V Gundersen ga hesten et fint løp i tredje utvendig og inn på oppløp kunne ingen stå i mot angrepet. Det ble en sikker seier på 1.20.0/2100, og 16.000 kr i premie. Mere i vente. Vi gratulerer

 

 

07.11.2015

Oj oj oj for et løp Reiug leverte på Jarlsberg i kveld. Alle de beste 4 åringene i landet var samlet i DNT`s Høstfinale og Nils Østbys Minneløp. Fra dødens posisjon stakk Reiug og Kai Johansen i siste sving og ingen klarte og hente de igjen. Endelig var det Reiug sin tur til å få en storløpsseier, noe som er så fortjent etter flere sterke løp i år. Tiden ble 1.25,2/2120m , 100.000kr og en flott pokal med hjem til Roe. Vi gratulerer eiere Åse Brekke Roe, Kjell Hultman og trener Kjetil Roe med seieren.

 

 

 Les denne viktige meldingen i avsnittet under. Husk at Grasrotandelen er en meget viktig faktor for videre drift av den herlige sporten vi setter så stor pris på. Stå på.

Send denne meldingen til 2020 : Grasrotandelen 885206972

Da går ditt bidrag til Bø Tråvlag 

hit counter
free web counte