Suksess på Åpen Gård med hestens dag.

Skrevet av Anniken Sande,  04.09.2012
Artikkelbilde
Grepperud med hest og vogn

Søndag 2.september hadde Syversby Gård sammen med Lysern Travselskap innvitert til Åpen Gård med hestens dag.....

 

Her kunne store og små kose seg med kuer-hester-sauer-griser-ender-høner-kaniner Ponny ridning, kjøretur med hest og kjerre og som ikke det var nok var det LIve country musikk også .

Rømmegrøt, salgsboder og hobbybutikk var også på plass.

Her var det mange mennesker i aksjon som gjorde sitt ytterste for at alle skulle ha det bra. Over 1000 stykker var innom gården til Jarle Syversby i Hobøl og besøkende forteller om topp stemning og en flott dag.

Spydeberg Rideklubb stilte med ponnier og leiere sånn at barna kunne ri, Steinar Grepperud hadde sammen med kona Nøste full kontroll på hest og kjerre. Med stødige hender sørget de for at alle som ville fikk seg en kjøretur i området rundt på gården.

Lysern Travselskap stilte med griser, ja du leser riktig, her er det viktig å bdra med det man kan og griser må man jo selvsagt ha på åpen gård. Styret i Lysern Travselskap var på plass, på bilde ser du leder Kristin Furulund Strøm, nestleder Lars- Arne Larsen, Jorun Hvidsten og medlem Egil Furulund.

Styret

Stor takk til Matin Bråthen, Steinar og Nøste Grepperud, Amalie og Martine D. Unnerud og Ingrid Helene og Per Øyvind Strøm og Kari Molle Bråten ved Spydeberg rideklubb og alle andre som bidro til at dette ble en fantastisk dag for store og små.