Lykke til :)

Skrevet av Anne Hagenborg,  27.10.2012
Artikkelbilde
Vi ønsker San Tor M.B. og de andre masse lykek til!

French Open, San Tor M.B, Hot Rocky, Næskvikk og Våler Best Starter alle i løpet av neste uke :)

French Open starter på Biri, fredag 2. november. Det er Andre H. Stensen som kjører. De starter i løp 7 og har fått startspor 10. Vi ønsker lykke til. Jonny selv mente han manglet "trøkket" på Bjerke onsdag. Jeg synes han gjorde et brukbart løp og håper det lille ekstra kommer neste fredag.

Marit og Jonny får en travel fredagskveld for San Tor M.B. starter også. Han skal ut i løp nr 2, også her er det Andre som skal kjøre. De har fått startspor 1. Vi gleder oss over at hesten er klar for løp igjen etter et års skadeavbrekk.Vi krysser fingre og ønsker lykke til.

Hot Rocky er klar for løp igjen til uka han også. Han kan sees på Bjerke onsdag 31. oktober. Her skal Dag-Sveinug Dalen kjøre. De starter i løp de 6 og har fått startnr. 5. Vi ønsker masse lykke til ;)

Næskvikk er klar for nytt løp på tirsdag 30. oktober. Han starter på Drammen. Gunnar Austvoll skal kjøre Næskvikk. De starter i løp nr.4 og har fått spor 7. Vi ønsker Næskvikk og alle rundt lykke til :)

Våler Best er også klar for nytt løp. Hesten gjorde et kjempeløp sist på Bjerke den 24. oktober. Nå kan du se han på Biri fredag 2. oktober. Våler Best starter i løp 3 og har fått startspor 8. Det er Tom Erik Solberg som skal kjøre. Vi ønsker alle rundt Våler Best lykke til :)

Dette ser ut til å bli en spennende uke, ikke verst å ha 5 starthester på en uke. Vi ønsker alle lykke til :)