Ta med en venn

Skrevet av Richard Ekhaugen,  18.11.2014
Artikkelbilde
Illustrasjonsfoto: Hesteguiden.com.

Under de tre siste kjøredagene på Sørlandets Travpark før nyttår arrangerer Agder Travforbund og Travparken en rekrutteringskonkurranse med fine premier.

Oppgaven er enkel; hvem klarer å få med seg flest mulig ikke-medlemmer i travlag til restauranten på disse kjøringene? Travlagsmedlemmer samt venner/familie/bekjente får rabattert pris i restauranten disse dagene, kun 250 kroner.

Registreringsskjemaer
Det vil ligge skjemaer i restauranten hvor man skriver inn navnene på de man har med seg som ikke er travlagsmedlemmer, og navnet på deg selv som verver. Opptellingen vil da vise hvem som har rekruttert flest nye til travbanen disse dagene, og dermed kan kåres til vinner.

Premier
1. Gavekort på cruise med Fjordline for 4 personer samt gratis middag for 4 i restauranten på Sørlandets Travpark på valgfri kjøredag.
2. Gavekort på cruise med Fjordline for 4 personer.
3. Gavekort på cruise med Fjordline for 4 personer

I tillegg:

3 andeler i Folkehesten Sørlandet 2015 trekkes blant ikke-medlemmene som har blitt rekruttert med disse tre kjøredagene.

Vinnerne vil bli kontaktet på nyåret. Har du spørsmål? Ta kontak med regionssekretæren: dnt-sorvest@travsport.no eller 99 69 36 24.