Nå kommer fleruker

24.11.2014
Artikkelbilde
Siv Emilie Løvvold fronter flerukerskampanjen til Norsk Rikstoto. Foto: Eirik Stenhaug.

Mandag 17. november gikk startskuddet for flerukersspill i V75, V76 og Dagens Dobbel.
– Dette er et skreddersydd produkt for alle som liker å spille, men som av og til glemmer å levere, sier Norsk Rikstotos kommersielle direktør, Carl Fredrik Stenstrøm.

Fra og med mandag 17. november kunne Norsk Rikstoto tilby flerukersspill i V75, V76 og Dagens Dobbel. Det er V75 på lørdager og V76 på onsdager i spilleformene Lyntoto og Andelsbank, samt Dagens Dobbel som tilbys.

Slik fungerer flerukersspill:
Kunden spiller for avtalt beløp hver uke og er automatisk med i spillet så lenge han ønsker å delta. Det avtalte beløpet per spill trekkes ukentlig fra kundens bankkonto. Spillkvittering kommer på sms, og eventuelle gevinster går automatisk inn på kundens bankkonto. - Man kan kjøpe Fleruker ute hos kommisjonæren, www.rikstoto.no eller mobil. Fleruker kan administreres fra «Min Side på mobil». Man kan pause eller stoppe flerukersspill – eller endre sum eller produkt. Dette er en svært fleksibel løsning for både kunder og kommisjonærer, sier Carl Fredrik Stenstrøm.

Målgrupper
Norsk Rikstoto etablerer denne spilleformen på bakgrunn av at det er mange som ønsker å spille på hest, men som i spørreundersøkelser oppgir at de ofte glemmer å delta:
- Nå kan man på en enkel måte delta i kampen om våre største potter både onsdag og lørdag. V75 og V76 er våre spissprodukter, og Lyntoto og andelsbank har hjulpet svært mange av våre kunder til gevinster. Vi har stor tro på at flerukersspill vil bli godt mottatt, fortsetter Carl Fredrik Stenstrøm.

Løvvold fronter
En av landets aller beste travryttere, Siv Emilie Løvvold er frontfigur i Norsk Rikstotos lanserings- og opplæringskampanje rettet mot kommisjonærer, og hun vil være godt synlig på plakatmateriell ute hos kommisjonærene.