Folkehesten Sørlandet 2015

Skrevet av Richard Ekhaugen,  10.12.2014
Artikkelbilde
Denne vakre hoppa er Sørlandets utvalgte til Folkehesten for 2015. Foto: Hesteguiden.com.

Sist gang Øystein Tjomsland var Folkehesten-trener gikk han helt til topps og sørget for fest for de 1 000 andelseierne i Thai Holiday.

Valget av neste års Folkehest på Sørlandet falt på toppstammede Cristal B.R. Den toppstammede hoppa, som fyller fem år på nyåret, vant sin siste start på sterke 1.15,4 over mellomdistanse (se løpet under Stall Sørlandet på www.folkehesten.no). Øystein Tjomsland kjenner hoppa godt, og ser frem mot en spennende konkurranse-sesong.
- Cristal B.R. er ei flott hoppe som vil hevde seg godt i hoppeløpene i V75-omgangene neste år, roser treneren.

Møt Folkehesten på søndag
Allerede førstkommende søndag, 14.desember, kan du stifte bekjentskap med Folkehesten Sørlandet på nært hold. Før det 3.løpet, cirka kl. 18.40, vil Cristal B.R. vise seg frem i banen og strekke ut til ære for potensielle andelseiere. Det vil selvfølgelig bli mulighet for å hilse på denne i stallen under løpsdagen.

Mye å hente for travlagene
Husk at travlagene i år kjemper om mer penger enn noensinne i vervekonkurransen til Folkehesten. 30 kroner per andel går til travlaget når den vervede oppgir laget som verver. De fem beste ververne kjemper om pengepremier opp til 7 000 kroner, og det trekkes ut en premie på 5000 kroner blant alle de lag/forbund/organisasjoner som står registrert med en eller flere solgte andeler. Les mer på Agder Travforbunds hjemmeside.

Andelene koster 399 kroner per stykk, og fås kjøpt på www.folkehesten.no og selvfølgelig her på Sørlandets Travpark. Du kan også sende SMS med kodeord HEST til 2490. Meldingen koster 399 kroner + 30 kroner i operatøravgift. Valg av hest skjer etter mottak av SMS.

Lykke til med salget av andeler i Folkehesten Sørlandet 2015!