Vi trekker en vinner av gavekort pålydende 10.000,-

04.04.2018
Artikkelbilde

Arendal og Omegn Travselskap feirer 100 år i 2018 og ønsker å markere dette på ulike måter gjennom året. Vi trekker en blant våre medlemmer som vinner et gavekort pålydende 10.000,- fra Skoies.

Arendal og Omegn Travselskap ønsker å gi litt ekstra til våre medlemmer i forbindelse med markeringen av 100 års jubileet. Vi ønsker også å ha fokus på rekruttering og sosiale sammenkomster i klubben. I den forbindelse ønsker vi å belønne våre aktive medlemmer med en spennende trekning om et gavekort på 10.000 kroner fra Skoies. Skoies har hesteutstyr til alle typer hest, rytter og hestesport. Både til trav, ridning og kjøring. https://www.skoies.no/

Trekningen blir som følger:

  • Gavekortet trekkes på årsmøtet
  • Medlemmer i Arendal og Omegn Travselskap får lodd til trekningen ved deltakelse på medlemsmøter, dugnader og foredrag/temakvelder/arrangemeneter i regi av Arendal og Omegn Travselskap. Dvs at flere oppmøter/deltakelser i utgangspunktet gir større vinnersjanse.
  • Deltakelse på medlemsmøter og foredrag/temakvelder/arrangemeneter gir ett lodd. Deltakelse på dugnad gir tre lodd.
  • Et kriterie for deltakelse er medlemskap i Arendal og Omegn Travselskap, samt betalt medlemskontigent for 2018 innen årsmøtet for 2018.
  • Nye medlemmer har i utgangspunktet like stor vinnersjanse, så det er anledning til å delta ut hele 2018.
  • Det er ikke anledning til å kjøpe lodd.

De første loddene gis på medlemsmøtet tirsdag 10. april. Nye medlemmer som kommer på medlemsmøtet får også lodd, selv om medlemskapet ikke er registrert. Dersom du ønsker å bli medlem i Arendal og Omegn Travselskap kan du sende en mail til: hornbech@online.no eller melde deg inn på et medlemsmøte.

Vi ønsker alle lykke til :)