UET Elite Circuit

Skrevet av Det Norske Travselskap ,  16.03.2023
Artikkelbilde

Italienske Vivid Wise As leder den foreløpige rangeringen i UET Elite Circuit 2023, etter at tredje serieløp ble kjørt 12. mars.

UET Elite Circuit er en serie storløp i Europa arrangert av The European Trotting Union (UET). De mest anerkjente eliteløpene i Europa er en del av serien og i Norge er det Nettavisen Oslo Grand Prix og Ulf Thorsen Grand International som inngår. I 2023 skal det kjøres i alt 16 kvalifiseringsløp, der finalen avholdes på Solvalla Travbane i Stockholm 14. oktober.

Seriens tredje løp ble avholdt i Cagnes sur Mer i Frankrike 12. mars. Italienske Vivid Wise As gikk seirende ut av dette løpet. Siden han har deltatt i samtlige av de tre serieløpene som er kjørt så langt, stiger han opp på førsteplassen i den foreløpige rangeringen.

Foreløpig rangering av UET Elite Circuit 2023:

Neste løp i serien er Gran Premio della Lotteria i Napoli 1. mai. Deretter følger Paralympiatravet i Gøteborg 6. mai (serieløp nr. 5) og Finlandia Ajo i Helsingfors 7. mai (serieløp nr. 7). Mer informasjon om serien får du på https://www.uet-trot.eu/en/.