Ny daglig leder på Sørlandets Travpark

Skrevet av Det Norske Travselskap,  16.03.2023
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Geir Christoffersen er ansatt som ny daglig leder på Sørlandets Travpark. Christoffersen starter opp i stillingen 1. april.

Sørlandets Travpark har ansatt Geir Christoffersen som ny daglig leder. Christoffersen har hatt ulike lederroller i selskaper primært innen IT/Telecom, bil og transportbransjen.
- Jeg kommer ikke inn i bransjen «med trav i blodet» selv om jeg på slutten av 80 tallet hadde min tid hos Kristen Gundersen på Frivoll Travbane. På denne tiden preget blant annet storhetene Scott Iran og Ingson travsporten på Sørlandet. Kristen sørget for å holde oss i sving og satte oss grundig inn i oppgavene, forteller Christoffersen.

- 37 år senere har jeg igjen fått muligheten til å tre inn i bransjen, som leder i det jeg kaller «travsportens utstillingsvindu» på Sørlandets Travpark. Oppgaven blir å sørge for at vi opprettholder- og bidrar til utvikling av travsporten på Sørlandet – og tilbyr den beste arenaen og rammer for suksessrike løp. Med en sterk visjon - «Norges mest levende travpark» - er jeg klar til å ta fatt på denne oppgaven sammen med dyktige kollegaer, styret og ikke minst et tett samarbeide med klubbene i regionen. Vi skal sammen jobbe med omdømmet og bevise at travsporten i sør bidrar til rekruttering, utvikling og resultater. Fagmiljøet innen travsport på Sørlandet er ekstremt kompetent- og for min del vil det derfor være viktig å benytte disse ressursene i utviklingen av Travparken for fremtiden.

Spørsmål rettes til:

Kjell Michael Taanevig
Styreleder
Tlf. 900 62 807   Epost: michael.taanevig@rikstoto.no                                                                                   

Geir Christoffersen
Ny daglig leder
Tlf. 952 40 795 Epost: Geir.Christoffersen@travsport.no