Klasseløpsauksjon 2019

Skrevet av Marius Lundstein,  16.08.2019
Artikkelbilde
Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? Foto: Hesteguiden.com

Årets Klasseløpsauksjon nærmer seg med store steg. Hvordan kan ditt travlag bidra til årets auksjon? 

Tiden frem mot auksjonen med vurdering av stammer og besiktigelse av åringer er for alvor i gang. Det bugner av spennende åringer på årets auksjon, og kanskje er det nettopp deg som sikrer deg den fremtidige klasseløpsvinneren i september?

Nesten 200 hester frembys for salg, og kvaliteten på åringene i årets katalog er meget bra. Med så mange kvalitetshester til salgs håper vi at medlemmene er på «hugget». Tidspunktet for å forsøke å etablere et andelslag kan ikke bli bedre enn nå. Her er det svært gode muligheter for å få tak i gode individer. 

Vi ber travlagene vurdere om de på en fornuftig måte kan bistå til etablering av et eller flere andelslag. Enten om det er aktuelt å gjøre noe i travlagets regi, om man støtter opp om en lokal travtrener eller om man har medlemmer som kan tenkes å ta initiativ til å «dra i gang».

Før Klasseløpsauksjonen 2018 startet et fenomenalt auksjonsengasjement i flere travlag, der det ble promotert med tilskudd og støtte til de som handlet hest på auksjonen. Dette ønsker vi å bygge videre på. Travlagene besitter ressurser, uavhengig av økonomi, som kan være svært bidragsytende for de som lurer på om de skal kjøpe seg en åring. I en link under har vi presentert noen eksempler på hvordan ditt travlag kan bidra til årets auksjon.

Hvordan kan ditt travlag bidra? Trykk her. 

Alt om årets auksjon får du på www.auksjonshester.no

 

Vi håper å se mange av dere i auksjonsteltet fredag 6. og lørdag 7. september. Vel møtt!