Suveren til slutt

Skrevet av Rolf-Henning Pedersen, Equus,  12.11.2016
Artikkelbilde
Cash Okay var suveren i DNTs Høstfinale. Arkivfoto: hesteguiden.com

Cash Okay passerte millionen innkjørt i år etter å ha tatt seg av DNTs Høstfinale for 4-åringer på enkleste vis etter en sterk siste 700 meter i tredjespor. Det ga nye 100 000 kroner på kontoen for hesten som nå passerte 1,74 millioner innkjørt.

- Jeg hadde egentlig bestemt meg for å kjøre til direkte i dag, men hørte at Frode Hamre kunne ta imot Ultimate Photo fra start og da visste jeg det kom til å bli kjøring. Derfor valgte jeg plan B, og kjørte heller til slutt. Cash Okay har en voldsom avslutning når han får spare speeden, og det fikk vi se til fulle i dag. Han vant enkelt, sa trener og denne gangen kusk, Anders Lundstrøm Wolden, etter å ha feiret seieren med en skikkelig seiersgest allerede 100 meter fra mål.

Paris neste
Med seieren verdt 100 000 kroner har Cash Okay kjørt inn nesten 1,1 millioner kroner i år. Totalt er det blitt 1,74 millioner for hesten som er eid og oppdrettet av Kjell Otto Molander fra Fredrikstad. Nå venter et nytt Frankrike-eventyr for hesten.
- Cash Okay skal nå til Paris og starte i et løp på Vincennes. Deretter skal han, som i fjor, stå og konkurrere i Frankrike. Det er et opplegg som fungerte bra i fjor, og som vi håper skal fungere like bra denne vinteren, sier Lundstrøm Wolden. Vinnertiden på Cash Okay ble 14,6/2140.