- Positivt mottatt i forbund og lag

Skrevet av Kim Are Sveen,  04.11.2016
Artikkelbilde

Prosjekt ungdomstrav er DNTs nye satsingsprosjekt for å bringe nye, unge mennesker inn i travsporten. I Rogaland er de allerede godt i gang. Se video her.

- Det gjelder å få til noe bra, og holde trykket oppe. Det sier en av ildsjelene bak ungdomssatsingen på Forus, og DNT-styremedlem Trond Olav Salte. Han har de siste månedene brukt mye tid på å besøke høstkonferansene til de forskjellige travforbundene for og blant annet fortelle om det arbeid som man har gjort i Rogaland. (Se video ved å klikke på linken)

- Prosjektet har blitt godt mottatt, så nå er jeg spent på hva som dukker opp av tilbud rundt omkring i landet etterhvert, sier Salte før han fortsetter:

- På Forus har vi fått på plass en flott gjeng som stadig finner på nye aktiviteter. Neste helg reiser vi til Rommè i Sverige for en sosial helg hvor vi blant annet skal en kuskematch mot "Fricks Dalatalanger" som er denne banens ungdomssatsing. Det er fjerde gang vi møter de nå. De har vært to ganger hos oss, og nå er det andre gang vi reiser til dem. Det blir kuskematch i både ponniløp, montèløp og ordinære travløp, og vi har vært så heldige å få tak i både Kajsa Frick og Victoria Strand Jørgensen til å coache ungdommene, så det blir en helg jeg tror mange gleder seg veldig til, avslutter Trond Olav Salte.