Best i begge ender

Skrevet av Rolf-Henning Pedersen, Equus,  30.07.2016
Artikkelbilde
Netherlee's Dream bestemte alt fra start til mål i NM for hopper sammen med en jublende Svein Ove Wassberg. Foto: Eirik Stenhaug

Netherlee's Dream var suverent best i begge ender av NM for hopper. Svein Ove Wassberg hadde full kontroll fra tet tross en tøff innledning på 09,3/500 og 12,4/1000.

- Jeg ga beskjed om at vi skulle sitte i tet, og følte tross en hard åpning at vi fikk styre tempoet som vi ønsket. I siste sving var jeg kun redd lederryggens I Love Paris, og jeg passet på henne. Midt på oppløpet forsto jeg at vi kom til å vinne, og det var en fin følelse. Jeg har fulgt denne hesten under hele karrieren, og jeg må takke for at trener Frode Hamre gir meg tilliten, sa kusk Svein Ove Wassberg på seremoniplass.
- Det er en drøm som går i oppfyllelse. Jeg kjøpte moren i USA, og har gjort det meste med Netherlee's Dream gjennom hele karrieren fram til jeg satte henne i trening til Frode Hamre, sa eier og oppdretter Egil Stensland etter at Netherlee's Dream vant på 13,5 foran Nelson Nora og I Love Paris.
Førstepremien i NM for hopper var 250 000 kroner og Netherlee's Dream har trent 350 000 kroner i to starter i regi av Frode Hamre.