Månedens hesteeier desember

Skrevet av Espen Edvardsen,  26.01.2016
Artikkelbilde
Paradise Augustinu og Siv Marie Kittelsen Foto: Hesteguiden.com

Siv Marie Kittelsen lever og ånder for travsporten. Hun har holdt på med travsporten i over 40 år, og etter noen år hos Eskil Jensen ble hun hektet.

Kittelsen har hele tiden drømt om å ha egen stall og oppdrette egne hester, og i 2009 ble det virkelighet. Hun har 8 hester på stallen og i desember måned gjorde hun seg bemerket med sitt eget S.M.K. oppdrett. Hele 4 seiere på stallens 3 egenoppdrettede løpshester i desember er tegn på godt utført arbeid.

Her kan du se intervjuet med Siv Marie Kittelsen

Juryens begrunnelse:

Siv Marie Kittelsen er en dame som har vært med i travsporten på flere områder over mange år, og som for de fleste andre som har travsport som hobby så har det rent resultatmessig gått både opp og ned også for henne. Men med sin ydmykhet og gjennom sitt blide og positive vesen så har hun uansett alltid etterlevd at man skal «tape og vinne med samme sinn». Derfor er det alltid moro når slike ambassadører for travsporten også får oppleve gode resultater. Med hele 4 seire på stallens 3 egenoppdrettede løpshester i desember, så kan man trygt si at avslutningen på 2015 ble en stor opptur for både oppdretteren, hesteeieren og amatørtreneren fra Hof i Vestfold. Månedens hesteeier for desember tildeles Siv Marie Kittelsen.