Oppdatering av VetApp

Skrevet av Miriam Strand,  07.12.2016
Artikkelbilde
www.vetapp.no

Som følge av forrige ukes oppdatering av VetAppen er det noen som ikke kommer inn via den gamle linken. Bruk www.vetapp.no

Onsdag 30.november ble det sendt ut en infomail til alle VetApp-brukere fra Norsk Rikstotos IT-avdeling om varsling av nedetid på grunn av vedlikehold og oppdatering av VetApp.

Dersom du har lagret linken til VetApp som bokmerke/favoritt/snarvei på startskjermen på mobil/pc og nå opplever å bare komme til en blank side når du skal logge inn kan du gå inn på www.vetapp.no. Deretter lagrer du denne websiden på tilsvarende måte som tidligere (favoritt/snarvei/bokmerke) slik at du får et ikon på startskjermen på mobilen.

Dersom du ikke lenger husker passordet ditt og trenger å lage et nytt, eller hvis du har andre spørsmål og henvendelser som gjelder VetApp, ta kontakt med Miriam Strand: miriam.strand@travsport.no
OBS! Som følge av oppdateringen er det for øyeblikket ikke mulig å endre engangspassordet som sendes ut på sms til de som har glemt det tidligere passordet. Ta derfor vare på sms'en, så kan du logge inn med det passordet inntil videre. (IT-avdelingen jobber med å rette problemet).

Se mer info om VetApp her.