Ungdomssamling 2016

Skrevet av Anette Leiren,  14.04.2016
Artikkelbilde
DNT arrangerte en vellykket ungdomssamling i 2015 da turen gikk til Åbytravet og besøk på Robert Berghs nye treningscamp.

Årets ungdomssamling er lagt til Rogaland og Forus Travbane 17.–19. juni med en spennende ungdomsmatch som det store høydepunktet.

Ungdommer fra Frick´s Dalatalanger (Rättvik / Sverige), Forus Travbanes Ungdomsgruppe og DNT´s ungdomssamling møtes til ungdomsmatch på Forus fredag 17. juni. Ungdomsmatchen vil bestå av totalt tre løp – ett montéløp og to sulkyløp. Se Løpsbulletinen s. 42 og 45.

Samlingen vil ellers bestå av faglig innhold, V75 på Forus Travbane på lørdag, stallbesøk hos travtrener Kjetil Djøsland på Jæren og sosialt samvær med ungdommene fra Rättvik og Rogaland.

Er du mellom 16 og 26 år, har brennende interesse for travsporten og ønsker å være med på en samling der du treffer ungdommer med samme engasjement? Da håper vi å se nettopp deg på årets ungdomssamling! Invitasjon med detaljert program, tidspunkter, pris (subsidiert) og påmeldingsfrist vil bli publisert på travsport.no, samt bli sendt ut til travlagene pr. e-post i løpet av april. Hold imidlertid av datoen 17. – 19. juni.