Pressemelding

Skrevet av Rolf Henning Pedersen, Equus,  27.04.2016
Artikkelbilde

DNTs avlssjef søker nye utfordringer

Anders Järnerot har sagt opp sin stilling som avlssjef i Det Norske Travselskap. Han kommer til å fungere i jobben ut september og vil sørge for at Klasseløpsauksjonen fortsetter den positive trenden som ga 35 prosent prisøkning i fjor.

Om hvorfor han gir seg etter over fire år i jobben sier Anders Järnerot:
- Etter 40 år med hester og travere søker jeg nye utfordringer. Det er en beslutning som har modnet over tid, og har ingenting med helgens generalforsamling å gjøre. Jeg har hatt fire fantastiske år i DNT, hvor jeg har hatt dyktige, hyggelige og profesjonelle kollegaer med et brennende hjerte for travsporten. Det blir et savn å forlate dem og DNT, men jeg føler at tiden er inne for å finne på noe annet, sier Anders Järnerot til Equus.

Han kommer til å bli værende i Hestesportens Hus som avlssjef ut september.
- Vi er godt fornøyd med den jobben Anders har gjort, men respekterer hans avgjørelse om å søke nye utfordringer. Anders vil fungere i stillingen ut september, og det var viktig for oss at han sørger for at også årets Klasseløpsauksjon kommer vel i havn. Sportslig har norsk travsport hatt en strålende utvikling de to siste årene, og prisene på Klasseløpsauksjonen økte med hele 35 prosent i fjor, sier DNTs administrative leder Tore Kristiansen.

 Kontaktperson: Organisasjonssjef Tore Kristiansen, tlf 481 81 227