Generalforsamlingen har startet

Skrevet av Rolf-Henning Pedersen, Equus,  23.04.2016
Artikkelbilde
Atle Larsen ønsket 236 påmeldte velkommen til årets GF.

- Vi må bli bedre til å fokusere på det posiitive. Negativitet har fått mange til å gi opp, sa avtroppende styreleder Atle Larsen under åpningen av årets generalforsamling.

218 personer har møtt til årets generalforsamling på Gardermoen.Antall stemmeberettigede er 161 og de skal i løpet av helgen blant annet velge nytt DNT-styre. Det skjer søndag. Atle Larsen tok i korte trekk forsamlingen gjennom de to årene som har gått siden forrige GF, og han var innom flere punkter. Blant annet utfordringen om bedre samarbeid innen travsporten.

- Samhandlingen mellom alle ledd i travsporten må bli bedre, og der strander vår organisasjon. Den må bli bedre, og vi må alle trekke i samme retning. Det er vi ikke flinke på, sa Larsen. Han trakk også fram de store sportslige framgangene som norsk travsport hadde i 2015.

- 2015 ble et makeløst år for norsk travsport. "Made in Norway" er på manges lepper verden over. Jeg var med på å initiere et sportslig løft i 2010, det har båret frukter, sa den avtroppende lederen.

Her kan du se DNTs sportslige årskavalkade for 2015.