Hjelper flyktningene

30.09.2015
Artikkelbilde

Sammen med Trav24 og Lauvåsen Stutteri har Muscles Wiking B.R.s eier, Johnny Sørgård, tatt initiativet til å samle inn penger til Flykninghjelpen.

Av Magne Engebretsen, Equus Informasjon og Media

Johnny Sørgård har gjort det samme en gang tidligere, i 2011. Da ble et sprang med Muscles Wiking B.R. auksjonert bort for 50 000 kroner, og pengene gikk uavkortet til Norsk Folkehjelp.

Nå gjør Sørgård det samme påny: Han har gitt bort et sprang med Muscles Wiking B.R., som skal auksjoneres bort i regi Trav24 og med Lauvåsen Stutteri som samarbeidspartner:
- Her i Norge lever vi i overflod. Vi må stille opp for flyktningene. Jeg er spent på hvor mye penger spranget med Muscles Wiking B.R. vil innbringe, men han skapte i hvert fall flott reklame for seg selv da 2-årige Catherine's Camaro satte norsk rekord på 1.17,1 i sin første start. Jeg håper at mange kan bidra til å samle inn penger til Flyktninghjelpen, sier en spent Johnny Sørgård.
- Auksjonen har tidsfrist til neste søndag klokka 20.00. Foreløpig er høyeste bud 10 000 kroner. Budene oppdateres fortløpende på www.trav24.no, sier redaktør Roy Jacobsen i Trav24.