Er du med på laget?

Skrevet av Magne Engebretsen/Eirik Stenhaug, Equus,  01.09.2015
Artikkelbilde

Nå kan du spille hestespill med venner, kollegaer og slektninger fra hele landet – via Norsk Rikstotos nysatsing «På Lag». I dag går startskuddet.

«På Lag» er et digitalt verktøy for folk som spiller sammen. I motsetning til for eksempel Eksperten eller Andelsbank, vil man i «På Lag» sette opp sine egne andelslag.
 -Vi vet at mange spiller på hest sammen, men at det kan være litt utfordringer med å administrere betalingen, og utbetaling av eventuelle gevinster. «På Lag» vil gjøre det mye lettere, mer sosialt og morsomt for folk som spiller på hest sammen, sier nettspillsjef i Norsk Rikstoto, Morten Tønnessen.

Bli kaptein!
På lag.rikstoto.no kan alle som er registrerte kunder hos Rikstoto, bli kapteiner for sine egne lag.Da er du kaptein, og har ansvaret for invitere medlemmer til ditt lag, fylle ut og levere bongen. Du kan invitere hvem du vil til laget, via På Lag-siden. Sammen kan dere se hvem som er på lag, og hvilke spill som er aktive. Man kan studere bongen, og enkelt se når man vinner noe. 

Kapteinen setter opp
Har man lyst til å sette opp en bong, setter kapteinen opp denne, og det blir automatisk sendt ut en spill-invitasjon, via SMS, til alle lagmedlemmene. De som vil bli med, betaler sin andel via sin spillkonto. Kapteinen setter så opp bongen, som vil være tilgjengelig på lagets egen side, slik at alle kan sjekke denne. En eventuell gevinst går rett inn på hver enkelt lagmedlems spillkonto.
- Spiller man «På Lag», har man enda større sjanse til å vinne de virkelig store premiene. Man slipper å bry seg med kontanter, og det er lett å holde oversikt over spillingen via nettsidene våre, sier Morten Tønnessen.

På Lag finner du på lag.rikstoto.no.
Dette er På Lag, se video via denne linken.