Avlsforeningen er blitt TRAVAVL.NO

Skrevet av Susanne Lindberg,  04.03.2015
Artikkelbilde
Travavl.no

Navnendringen ble gjort på foreningens årsmøte på Gardermoen nylig, etter forslag fra styret.

 – Vi var ute etter et kortere navn som også peker rett mot nettsiden vår, sier leder Per Erik Hagen.

På nettsiden travavl.no er det nå lansert en gratis medlemsservice der oppdrettere gratis kan presentere unghestene sine med tekst og bilder.

Der er det også en konkurranse der utfordringen er å plukke ut et elitelag blant årets varme treåringer, både hopper og hingster. Poenget er å plukke ut de 10 hoppene og de 10 hingstene som tjener mest penger i løpet av sesongen. Den som kommer til høyest sum med lagene sine er vinner. Konkurransen har tre premier, flybilletten til Prix d’Amerique, et gavekort hos Hestesportcenteret i Skien og en middag på Bjerke.

På nettsiden finnes det også  fagartikler og en liste over avlshingster der medlemmer av foreningen får spesielle rabatter.

I løpet av høsten er TRAVAVL.NO også tatt opp som en samarbeidende organisasjon med DNT.

Foreningen har siden det forrige ekstraordinære årsmøtet i juni jobbet med saker som er viktige for oppdretterne. Vi har tatt opp vallakimportvedtaket, arbeidet med å få på plass Tysland-utvalgets modell for oppdretterpenger som sikrer oppdretterne betaling for internasjonale topprestasjoner, og har gitt høringssvar om blant annet gjennomføringen av auksjonen.

Et temamøte om å forberede åringer til auksjon ble holdt under Jarlsberg-uka, vi er også på Facebook.