Ungdomssamling

Skrevet av Tore Kristiansen,  15.07.2015
Artikkelbilde
Preben Søvik håper å se deg under DNT's ungdomssamling foto: Hesteguiden.com

Årets ungdomssamling begynner å ta form

Er du mellom 16 og 26 år og glødende interessert av travsport? Vil du lære mer om travsport og treffe andre ungdommer med samme engasjement? Da har vi i DNT et sterkt ønske om å se nettopp deg på vår ungdomssamling på fredag 9. og lørdag 10. oktober.

Vi vil sende detaljert program når alt er ferdig bekreftet, men vi kan allerede nå fortelle at denne gangen setter vi nesen mot Gøteborg. På fredagen drar vi til den svenske suksesstreneren Robert Berghs nye treningsanlegg i nærheten av Åby travbane. Der vil vi bli tatt imot av hans nye, norske førstemann, Preben Søvik. 25-årige Søvik som tross sin unge alder, har opplevd utrolig mye innen travsporten. Etter utdannelse innen trav på Wången og Norsk Hestesenter, har han fram til i vår vært førstemann hos Lutfi Kolgjini, og nå han har samme stilling hos Bergh. Søvik har også svensk V75-seier på merittlisten og ikke minst blitt tildelt det ærefylte Stig H. Johanssons stipendet. Han vil dele sin reise med oss og vise frem det nye, flotte treningsanlegget.

Lørdag drar vi tidlig til travbanen for møte om norsk travsport samt omvisning, historien og fremtidsplanene for nye Åby travbane. Deretter blir det V75-løp med Svensk Mesterskap på plakaten. Hjemreise etter siste løp lørdag.

Invitasjon med detaljert program, tidspunkter, pris (subsidiert) og påmeldingsfrist vil bli publisert her på travsport.no samt utsendt travlagene pr e-post. Hold imidlertid allerede nå av datoen 9-10. oktober!