Vi trenger din hjelp!

Skrevet av Kim Are Sveen,  19.01.2015
Artikkelbilde

DNT lanserer DOBBEL-salgskampanje med ekstra "gevinster" for å selge ut Folkehesten 2015.

Med drøye 11 dager igjen av salget av andeler, ser det i skrivende stund til at vi kun kan ende opp med 8-9 hester i Folkehesten 2015. Men om DU hjelper oss, ser det straks bedre ut!

Vi lanserer derfor følgende to kampanjer i salgsinnspurten for å bidra til ekstra motivasjon:

Kampanje 1: Dersom en stall selger 20 eller flere andeler i løpet av en dag, vil det blant andelskjøperne trekkes ut 2 vinnere som hver får sin andel i en valgfri stall (av de som er ledige). Man deltar i trekningen med like mange "lodd" som man har kjøpt andeler siste døgn. I teorien kan derfor begge andelene vinnes av samme person dersom man har kjøpt mer enn en andel. Første eventuelle trekning vil skje 21. januar kl1000. Deretter daglig til samme tidspunkt dersom en eller flere staller har nådd målet.
Selges det over 30 andeler, trekkes det ut 3 vinnerne, over 40 andeler, 4 vinnere osv.

Kampanje 2: Alle forbund og lag som verver andeler fra og med i dag, vil motta 50,- i provisjon pr. andel! Stillingen pr. 20/1-15 kl0830 finner du her!

På tross av kjempesuksessen som ble generert i Folkehesten 2014, og selv om Folkehesten 2015 er innledet med at Jarlsberghesten allerede har sprunget inn 37.000 før sesongen er i gang, er det en stor utfordring for DNT å nå ut til "mannen i gata" med budskapet om den gleden som ligger i det å eie travhester.

Vi henvender oss derfor igjen til samtlige medlemmer av DNT og ber om en siste dugnadsinnsats for å få solgt ut de 3000 siste andelene som gjenstår i årets sesong. Vi har da et fantastisk produkt å selge, folkens eller hva? Om vi ser på salgsstatistikken pr. i dag, ser det ut til at en av Norges beste trenere, Øystein Tjomsland (Sørlandet), Norges beste kvinnelige trener, Gry Kanstad (Nord-Norge), og et av Norges største hestedistrikt (Klosterskogen) risikerer å stå uten Folkehesten i 2015, og vi tør påstå at det ikke er de utvalgte hestene sin skyld, for det er meget fine individer med gode prestasjoner å vise til. Det gjelder forøvrig samtlige av årets hester.

Hvorfor er Folkehesten viktig:
- Det er den enkleste måten å rekruttere sårt tiltrengte hesteeiere til sporten vår, og det er billig og enkelt for folk å bli med.
- Statistikk fra 2014 viste at nesten 75% av andelseierne i Folkehesten ikke var tilknyttet noe travlag og således utgjør denne gruppen en massiv rekrutteringsmulighet også for vår organisasjon.
- Etter omleggingen til eldre, løpshester, har Folkehesten vært en stor sportslig suksess som har gitt veldig mange gode opplevelser for sine eiere, og bidratt til stor medieomtale, også utenfor den "vanlige" travpressen.
- Folkehesten virker rekrutterende. Vi kan allerede se med kun 3 sesonger bak oss at tidligere eiere i Folkehesten, går videre og blir hesteeiere i langt større skala. Hesteeiere.no sine 13 hester f.eks. eies i stor grad av tidligere andelseiere i Folkehesten.
- Salg av andeler i Folkehesten bidrar hvert år med flere hundre tusen kroner i klubbkassene til forbund og lag. Husk å sørge for at DITT travlag merkes under "Vervet av" når vi selger andeler.

Om hver husstand som er medlem av DNT enten kjøper, formidler, eller gir bort en eller flere andeler til venner og kjente, vil Folkehesten 2015 være utsolgt på et blunk. Husk hvor enkelt det er å kjøpe. Det kan gjøres direkte på nett, ved å sende en SMS med kodeord HEST til 2490, eller ved å henvende seg på nærmeste travbane.

Vi trenger deg, Folkehesten trenger deg, og vi håper du har litt nytte av oss også.

Lykke til i salgsinnspurten! Dette vil vi klare!