Ny vervekonkurranse - 370.000 til fordeling!

Skrevet av Kim Are Sveen,  27.11.2014
Artikkelbilde

Mandag 1. desember kl.10 00 starter salget av Folkehesten 2015. Prisen pr. andel er 399,-. Det betyr at det ligger 370.000 kroner i "potten" til forbund, lag og samarbeidende organisasjoner.

De tre første årene med vervekonkurranse i Folkehesten har alle gitt ulike vinnere. I 2012 vant Bodø Travlag, i 2013 vant Drammentravets Dameklubb, mens i 2014 var det Harstad og Oppland Travlag som stakk avgårde med seieren. Sistnevnte har med sin innsats hentet hjem snaut 45.000 kroner på de tre siste årene. Det er sterke tall!

Store penger å tjene for ditt lag!
I forbindelse med salget for 2015-sesongen, har provisjonspotten økt til 330.000 kroner (30,- pr. andel). I tillegg kommer premiene på til sammen 40.000 for de beste ververne. Her har alle lag en alle tiders mulighet til å få et ekstra stort bidrag ned i klubbkassa! Sørg for at ”Vervet av”-feltet blir fylt ut med ditt lag!

Stillingen i vervekonkurransen kan du til enhver tid følge her!

Hvordan kan vi bli med?
Å kjøpe eller verve folk til å kjøpe andeler via SMS er en metode. En annen er å ta kontakt med den travbanen der dere ønsker å tjene noen ekstra kroner og si at du ønsker å være med å selge Folkehesten! For salg via nettet, trengs det ingen opplæring. Her er det bare å kjøre i vei gjennom å fronte Folkehesten og sørge for at alle som kjøper, registrerer ditt travlag som verver! Dersom flere lag bidrar, sørger vi for at dere deler på vervingene!.
Trenger dere reklamemateriell? Brosjyrer, plakater, kulepenner og ballonger som kan deles ut til publikum og bidra til å generere ekstra salg er sendt ut til samtlige baner i dag.
Selg andeler i hvilke hester dere vil, hvor dere vil og når dere vil!

Også i år samarbeider vi med noen utvalgte RD-kommisjonærer også!
Hvorfor ikke samarbeide med en kommisjonær? Vinn-vinn for begge parter!

Det er ingen begrensninger på hvilke hester de ulike lagene kan selge andeler i, så det er ingen grunn til å henge med hodet når deres lokale hest er utsolgt! Ved salg av registreringskort eller kjøp via SMS, velger kunden selv hvilke(n) hest han vil ha andel i når denne registreres på folkehesten.no. Gi kunden det han vil ha, og registrer salget på ditt travlag!
Om f.eks stall Bjerke er utsolgt, selg Stall Drammen sine andeler også!

…Og som tidligere vil det være en salgskonkurranse med STORE premier!

Det vil være syv premier å kjempe om! Premiefordelingen er som følger:
10.000,- til det forbund hvor det selges flest andeler* (De tre lagene i hvert forbund som selger mest teller. Norsk Dametravforbund deltar i konkurransen på dette nivået på lik linje med travforbundene)
7000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger flest andeler
6000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger nestflest andeler
5000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger tredjeflest andeler
4000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger fjerdeflest andeler
3000,- til det lag/forbund/samarbeidende organisasjon som selger femteflest andeler
Det vil også bli trukket ut en premie på 5000,- blant alle de lag/forbund/organisasjoner som står registrert med en eller flere solgte andeler.
Premiene og provisjonen utbetales når salgsperioden er over.