Rikstoto sier opp avtalen med TVNorge

Skrevet av Pressemelding fra Norsk Rikstoto,  21.03.2014
Artikkelbilde

Norsk Rikstoto sier opp TVNorge-avtalen med virkning fra 15. april. Opprinnelig utløpsdato for avtalen var 30. april 2015. Nå blir sendingen fra påsketravet på Klosterskogen 19. april  kanalens finaledag fra travsporten i Norge.

-  Den økonomiske situasjonen nødvendiggjør denne avgjørelsen. Innsparingspakken utgjør et titalls millioner for Norsk Rikstoto. Samarbeidet med TVNorge har vi vært meget fornøyd med, understreker kommersiell direktør i Norsk Rikstoto Carl Fredrik Stenstrøm.
– Det er vemodig at dette samarbeidet nå avsluttes. Vi har bare gode erfaringer med å jobbe med Rikstoto og IMG og ønsker hele organisasjonen lykke til på sine nye eventyr. Det blir kanskje ikke mer hesteløp på MAX, men jeg har lært veldig mye om denne majestetiske sporten, så ikke bli overrasket hvis du finner meg på Bjerke med et par bonger i neven, sier sportssjef i SBS Discovery, Jan-Erik Aalbu.
VG har etter hvert rustet opp dekningen av travsporten på Norges største nettportal vg.no. På Bjerkes Jacob Meyer-dag 15. mars noterte VGTV seerrekord for sine travsendinger.
- Dette er et samarbeid vi ønsker å videreutvikle, sier Carl Fredrik Stenstrøm i en kommentar.